Az Éhezők viadala sorozatnak mindössze három év kellett, hogy a Föld minden pontján elképesztő kasszasikerré váljon és több mint 2,2 milliárd dolláros bevételt termeljen a mozik pénztárainál. Az éhezők viadala: A kiválasztott – II. rész az eddigi történetet drámai erővel lezáró végjáték, amelyben Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) felismeri, hogy már nem egyszerűen a túlélésért, hanem a jövőért kell küzdenie.

qrod0eo.jpg

Panem országát lángba borítja a totális háború, Katniss pedig végső leszámolásra készül Snow elnökkel (Donald Sutherland). Legjobb barátai – Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) és Peeta (Josh Hutcherson) – támogatásával Katniss kockázatos küldetésre indul és a 13-as körzet legjobbjaival együtt életét kockáztatja Panem polgárainak felszabadításáért. A harcosok merényletet terveznek Snow elnök ellen, akinek rögeszméjévé vált a fiatal lány elpusztítása. A Katniss előtt álló halálos csapdák, kegyetlen ellenfelek és erkölcsi dilemmák az Éhezők viadalának minden eddigi próbatételénél nagyobb megpróbáltatásokat jelentenek a siker felé vezető úton.

Az éhezők viadala: A kiválasztott – II. rész rendezői feladatait természetesen Francis Lawrence vállalta magára, a forgatókönyvet Peter Craig és Danny Strong írta. A szereplőgárda felvonultatja a megszokott sztárokat, az Oscar-díjas Jennifer Lawrence-t, Josh Hutchersont, a Bosszúállók Thorját alakító Chris Hemsworth öccsét, Liam Hemsworth-t, Woody Harrelsont, Elizabeth Bankst, a tavaly tragikus körülmények között elhunyt, Oscar-díjas Philip Seymour Hoffmant, Jeffrey Wrightot, Willow Shieldst, Sam Claflint, Jena Malone-t, Stanley Tuccit és Donald Sutherlandet. Hozzájuk csatlakozik az Oscar-díjas Julianne Moore, Natalie Dormer, Wes Chatham, Mahershala Ali, Elden Henson és Evan Ross is.

Magyarországon forgalomba hozza a Fórum Hungary Kft.

h7zjybi.jpg

fjc27rw.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr507677128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása