ALOHA (12E) magyar poszter

Címkék: poszter ALOHA

2015.05.31. 18:48

Katona volt, méghozzá a legjobbak közül való. Egy afganisztáni sebesülés után azonban kilépett a seregből, de nem ment messze: egy milliárdos vállalkozó (Bill Murray) magán műhold-kísérletei körül teszi hasznosság magát. Brian Gilcrest (Bradley Cooper) most élete nagy bevetésére indul – Hawaiin, egykori állomáshelyén kell felügyelnie a mindent eldöntő, első kilövést.
De az igazi problémák nem az égből pottyannak. A volt katonának csupa földi bonyodalommal kell megküzdenie. Találkozik egykori szerelmével (Rachel McAdams), próbál zöldágra vergődni a kíséretére rendelt, teljesen humortalan pilótanővel (Emma Stone), alkudozik régi haverjával, a sziget bennszülött uralkodójával, igyekszik teljesíteni szeszélyes főnöke utasításait és ott érzi magán Egyesült Államok teljes hadseregének figyelő tekintetét.
Mit tehetne? Igyekszik laza maradni, és rendet tenni: valahogyan mégis egyre nagyobb körülötte a kavarodás.

A Majdnem híres és a Jerry Maguire – A nagy hátraarc Oscar-díjas rendezője, Cameron Crowe ritkán készít filmet,
de akkor kivétel nélkül telibe talál:
nem csoda, hogy mindig fantasztikus színészek szerződnek hozzá.

aloha_online_12e.jpg

Főszereplők: Bradley Cooper, Emma Stone, Rachel McAdams, Bill Murray, Alec Baldwin, John Krasinski. Fényképezte: Eric Gautier. Zene: Jon Thor Birgisson Látvány: Clay A. Griffith. Írta és rendezte: Cameron Crowe

Mozibemutató: 2015. szeptember
Eredeti cím: Aloha
Színes amerikai film
Műfaj: vígjáték, romantikus
Gyártó: Columbia Pictures, Twentieth Century Fox
Játékidő:
Korhatár: 12E

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr547507432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása