Hírek röviden 05. 19.

Címkék: hírek röviden

2015.05.19. 14:33

  • A két nagy premier közül a Tökéletes hang 2 nyerte az elmúlt hétvégét Amerikában 69,2 millió dollárral, míg a Mad Max: A harag útja a második helyen zárt 45,4 milliós bevétellel. A Bosszúállók: Ultron kora újabb 38,8 milliót gyűjtött, a Csábítunk és védünk pedig 59%-ot esett a múlt héthez képest, és még mindig csak 23,4 millió dollárnál jár úgy, hogy 35-ből készült.
  • Jack Black és Jared Hess rendező a Nacho Libre után ismét egyesítik erőiket a Micronations című filmhez, mely egy olyan férfiról szól, akit felkérnek, hogy csatlakozzon egy kis független államhoz.
  • Kathleen Kennedy producer elmondása szerint Boba Fett karaktere nagyon fontos a LucasFilm számára. Lawrence Kasdan forgatókönyvíró pedig biztos benne, hogy valamikor Lando Calrissian is visszatér majd az új trilógiában.
  • George Miller elmondta, hogy már megvan a forgatókönyv és minden más is készen áll a Mad Max: The Wasteland című folytatáshoz.
  • Bradley Fuller producer elárulta, hogy eredetileg talált felvételes filmet akartak az új Péntek 13-ból, de a rajongók leszavazták az ötletet.
  • Brad Peyton szerint még mindig van esély a Lobo filmre, igaz, egyhamar biztosan nem készül el.
  • Dwayne Johnson nem meglepő módon visszatér a Halálos iramban 8-ban, és elmondta, hogy már egy Hobbs spin-offról is zajlanak tárgyalások a stúdióval.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr587472854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása