A neve Susan. Susan Cooper (Melissa McCarthy). A CIA elemzője, és az egyik legjobb a szakmában. Miután partnere (Jude Law) és az ügynökség legjobb ügynöke (Jason Statham) lebukik, ő az egyetlen, akit éppen bevetésre lehetne küldeni: életében először, a terepen kell kipróbálnia magát. Hát belép egy világba, amit eddig messziről csodált és irigyelt.
Elegánsnak éppen nem mondható, de nagy a szája és kemény az ökle. A világ első igazi női titkos ügynöke bevetésre indul.

A női komédiák nagy mestere, Paul Feig a Koszorúslányok és a Női szervek után egy női James Bond-vígjátékot készített. A film különlegessége, hogy Budapesten és a Balatonnál forgatták!

Főszereplők: Melissa McCarthy, Jude Law, Rose Byrne, Jason Statham, 50 Cent, Kamarás Iván. Fényképezte: Robert D. Yeoman. Zene: Theodore Shapiro. Látvány: Jefferson Sage. Írta és rendezte: Paul Feig
Mozibemutató: 2015. június 4.
Eredeti cím: Spy
Színes, szinkronizált amerikai film
Műfaj: akció / vígjáték
Gyártó: Twentieth Century Fox
Játékidő:
Korhatár: 12E

spy_ver7_xxlg.jpg

spy_ver2_xlg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr747333744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása