Hírek röviden 03. 12.

Címkék: hírek röviden

2015.03.12. 16:49

  • Tim Burton rendezésében megkezdődött a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei forgatása. Premier 2016. március 4-én. Szintén a rendezőhöz kapcsolódó hír, hogy a PETA felhívta a figyelmét a készülő Dumbo kapcsán, hogy szeretnék, ha a mozi azzal érne véget, hogy a kis elefánt szabad lesz.
  • Joe Carnahan fogja írni és rendezni a Motorcade-et, melyben az elnököt követhetjük nyomon, akinek kocsiját megtámadják, miközben Los Angelesen halad át.
  • Hivatalosan is bejelentették, hogy Joseph Kosinski rendezi a Tron 3-t.
  • Genesis Rodriguez elmondta, hogy hallott már olyan infókat a Disney háza tájáról, hogy elkészítik a Hős6os 2-t, és szerinte csupán idő kérdése a dolog, hiszen az animációs film remekül teljesített a kasszáknál, ráadásul mivel képregényen alapul, több irányba is elvihetik a történetet.
  • Tara Buck leszerződött a Pee-wee's Big Holidayhez, mely a Netflixen debütál majd.
  • Egyes hírek szerint a Paramountnál készülő Rings évekkel a 2002-es A kör előtt játszódik majd, tehát előzményfilm lesz.
  • 2016-ban és 2017-ben érkezik A sötét ötven árnyalata, illetve A szabadság ötven árnyalata, melyeknek egyelőre forgatókönyvírója és rendezője sincs. A két főszereplővel nagyjából fél év múlva ülnek majd le tárgyalni, de egész biztos, hogy az Alkonyat és Az éhezők viadala sztárjaihoz hasonlóan ők is jelentősen több pénzt kapnak majd a folytatásokért, mint az első részért, amiért állítólag fejenként 250 ezer dollárt és némi részesedést tehettek zsebre.
  • Johnny Depp kézsérülést szenvedett A Karib-tenger kalózai 5 forgatása során, így a műtét idejére hazautazott, de ez csak minimális csúszást jelent, ami nem érinti a premierdátumot.
  • Bejelentették a The Great Wall teljes stábját, és a következő színészeket láthatjuk majd: Matt Damon, Willem Dafoe, Pedro Pascal, Andy Lau, Tian Jing, Hany Zhang, Eddie Peng, Lu Han, Gengxin Lin, Zheng Kai, Chen Xuedong, Xuan Huang, Wang Junkai, Yu Xintian és Liu Qiong. Premier 2016. november 23-án.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr417263233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása