Hírek röviden 03. 10.

Címkék: hírek röviden

2015.03.10. 13:42

  • Három új premier volt az elmúlt hétvégén Amerikában, melyek közül a Chappie-re váltottak a legtöbben jegyet, ami 13,3 millió dolláros bevételével meg is szerezte a Box Office lista első helyét. A Keleti nyugalom - A második Marigold Hotel 8,5 millió dollárt gyűjtött, ami a harmadik helyhez volt elég. Az Üzlet bármi áron azonban hidegen hagyta a nézőket: a 4,7 milliós nyitóhétvége csak a tizedik helyhez volt elég, és így még a 35 millió dolláros gyártási költség kitermelésével is gondok lehetnek.
  • Benedict Cumberbatch és Christian Bale főszereplésével elkezdődött az élőszereplős A dzsungel könyve film forgatása, mely Andy Serkis rendezői debütálása lesz.
  • Sam Strike-kal tárgyalnak, hogy játssza el Bőrpofát A texasi láncfűrészes előzményfilmben.
  • Stephanie Sigman aláírt egy Estrella nevű karakter szerepére a Spectréhez.
  • Kristen Stewart, Bruce Willis és Jesse Eisenberg leszerződtek Woody Allen új, egyelőre cím nélküli filmjéhez.
  • Channing Tatum producerként dolgozik egy Szellemirtók rebooton Anthony és Joe Russo rendezőkkel.
  • Jennifer Lee és Chris Buck rendezők szerint egyelőre nincs tervben a Jégvarázs 2.
  • Áprilisban jelenik meg a Lords of the Sith című Csillagok háborúja regény, ami abból a szempontból mindenképp érdekes lesz, hogy egy Moff Mors nevű karakter személyében megkapjuk a messzi, messzi galaxis első leszbikus szereplőjét.
  • Egyes hírek szerint a Legend of Conan forgatása idén ősszel kezdődik, amint Arnold Schwarzenegger végez a Terminator: Genisys promótálásával.
  • James Gunn rendező elmondása szerint sem ő, sem a Marvel nem lesz jelen az idei Comic-Conon. Gunn azt is elárulta, hogy Captain Marvel nem lesz benne A Galaxis őrzői 2-ben, és jelenleg vele együtt mindössze hat ember van, aki tudja, melyik karaktereket láthatjuk majd.
  • Chris Evans és Chris Pratt még a Super Bowl előtt kötöttek egy fogadást a győztes csapat kilétét illetően, és a fogadás vesztesének a marveles karaktere jelmezében kellett megjelennie egy kórházban. Mivel a New England Patriots győzött, Prattnek kellett Űrlordnak öltöznie, a minap azonban Evans öltötte magára Amerika kapitány jelmezét, és látogatott el egy Seattle-i kórházba, ahová barátja is elkísérte az intézményben gyógyuló gyermekek legnagyobb örömére.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr127256847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása