Hírek röviden 02. 28.

Címkék: hírekröviden

2015.02.28. 14:54

  • Tegnap 83 éves korában elhunyt Leonard Nimoy.
  • Leonardo DiCaprio lesz a The Crowded Room főszereplője, melyben Billy Milligan igaz történetét ismerhetjük meg, aki elsőként védekezett személyiségzavarral bíróság előtt. Milligan és ügyvédje elmondása szerint a férfinek 24 személyisége volt, melyek közül kettő volt aktív a bűntények során, melyek elkövetéséről Milligan még csak nem is tudott.
  • Szintén DiCaprióhoz kapcsolódó hír, hogy producerként dolgozik a Robin Hood: Origins című filmen, melyben egy, az eddigieknél merészebb szemszögből mutatják be a legendás karaktert. Joby Harold már el is készült a forgatókönyvvel. Nem ez azonban az egyetlen tervezett Robin Hood film: a Disney egy Nottingham & Hood címűn dolgozik, a Sony pedig egy Marvel-szerű univerzumot szeretne felépíteni a karakter köré, melynek keretében Robin cimborái is saját filmeket kapnának.
  • James Franco lehet a Why Him? című vígjáték egyik főszereplője, melyben egy házaspár elutazik lányukhoz látogatóba. Az apa és a lány milliárdos barátja között azonban komoly rivalizálás alakul ki.
  • Robert Townsend fogja rendezni a Szórd a pénzt és fuss! rebootját, melyben egy férfinak 100 millió dollárt kell elköltenie egy hét alatt.
  • Will Forte elmondta, hogy amennyiben Last Man on Earth című sorozatát elkaszálják, elkészíti a MacGruber 2-t.
  • Shannon Lee Lawrence Grey és Janet Yang producerek közreműködésével tervez életrajzi filmet készíteni édesapjáról, Bruce Lee-ről.
  • Jason Momoa elárulta, hogy egy akciójelenetet sem forgatott a Batman v Supermanhez, amiből arra lehet következtetni, hogy Aquaman nem sokat szerepel a filmben.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr87228161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása