Rosie és Alex már 5 éves koruk óta a legjobb barátok, ezért biztos hogy nem egymásnak lettek teremtve… vagy mégis? Amikor szerelemről, az életről vagy a helyes döntésekről van szó, ez a kettő önmaguk legnagyobb ellenségei. Egy kínos fordulat 18 évesen, egy elszalasztott lehetőség, és az élet teljesen más irányba sodorja őket. De mégis, azt a köteléket, amely összeköti őket térben, időben és különböző kontinenseken át, nem lehet tönkretenni – a katasztrofális szerelmi ügyek, házasság, hűtlenség és a válás ellenére sem. Vajon megtalálják az egymáshoz visszavezető utat? Vagy akkor már túl késő lesz?
 
A Cecelia Ahern azonos című regénye alapján készült film egy pimasz, ugyanakkor szívet melengető tévedések vígjátéka, melyben a végső kérdés: tényleg csak egy esélyt kapunk az igaz szerelemre?

love_rosie_kicsi_poszter.jpg

Magyar cím: Ahol a szivárvány véget ér
Eredeti cím: Love, Rosie
Magyar szlogen: Nem tudják egymást felszedni
Műfaj: Romantikus vígjáték
Gyártás éve: 2014
Főszereplők: Lily Collins, Sam Claflin, Suki Waterhouse 
Rendező: Christian Ditter

Gyártó: Canyon Creek Films, Constantin Film Produktion
Származási ország: Németország, Nagy-Britannia
Játékidő: 102 perc
Magyar hang: Bogdányi Titanilla, Czető Roland, Németh Borbála, Soleczki Janka
Magyarországi mozipremier: 2015. február 12.
Magyarországi moziforgalmazó: Big Bang Media Kft
Korhatár:
 12

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr887121425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása