Rendíthetetlen magyar poszter

Címkék: poszter Unbroken

2015.01.24. 13:37

Az Oscar-díjas Angelina Jolie a rendezője és a producere ennek a nagyszabású drámának, amely Louis "Louie" Zamperini olimpikon és háborús hős hihetetlen életét követi nyomon. Louie két társával együtt túléli egy repülőgép lezuhanását a második világháborúban, és 47 napig hánykolódnak egy tutajon, majd elfogja őket a japán hadsereg, és fogolytáborba kerülnek.
Jolie októberben kezdte forgatni az egyik legdrámaibb és legnehezebb jelenetet, eredeti helyszínen, a nyílt tengeren az ausztráliai Moreton öbölben – amikor Zamperini és két társa a csodával határos módon a zuhanást túlélve hánykolódni kezdenek a Csendes-óceánon.
A stáb egy úszó vázra felszerelt kamerákkal dolgozik, az elemekkel harcolva. A színészek hónapokig diétáztak, hogy olyan soványak legyenek, mint az általuk alakított hősök. Jolie és stábja sikeresen vette a forgatás első napját, amely kihívásokkal telinek ígérkezik.
A Laura Hillenbrand rendkívül népszerű könyve alapján készülő film Zamperini hihetetlen és inspiráló igaz történetét meséli el az emberi lélek legyőzhetetlen erejéről.
A film főszereplői Jack O'Connell, Domnhall Gleeson és Finn Wittrock, mint a három hajótörött. Hozzájuk csatlakozik Garrett Hedlund és John Magaro, akikkel a fogolytáborban barátkoznak össze; Alex Russell, mint Zamperini fivére, Pete, és első angol nyelvű szerepében a japán Miyavi, aki a "Madár" néven ismert brutális őrt alakítja.
A film operatőre az Oscar-jelölt Roger Deakins (Skyfall), a forgatókönyvet a Coen-fivérek (Nem vénnek való vidék) írták át William Nicholson (A nyomorultak) és Richard LaGravenese forgatókönyvéből.

3vm9uh7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr217104635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2015.01.28. 14:20:20

Itt Angliában már volt mozikban úgyhogy volt szerencsém látni, jó film.
süti beállítások módosítása