A jobb napokat látott forgatókönyvíró, Keith Michaels (Hugh Grant) egyszer csak azon kapja magát, hogy egy ötvenhez közelítő, elvált férfi lett, aki évek óta nem írt sikeres filmet és le is van égve. Szerencsére ügynöke nem felejtette el, és szerzett neki egy munkát: az uncsi kisváros egyeteme tanárt keres. Mivel zsebe üres, Keith nem mondhat nemet. Nem találja a helyét a tanári karban és meglehetősen félvállról veszi a tanítást. Ám megváltozik a hozzáállása, amikor találkozik Hollyval (Marisa Tomei), akivel hamarosan rájönnek, hogy mindketten ugyan azt várják az élettől: egy második lehetőséget.

A SZÜRKE ÖTVEN ÁRNYALATA a világszerte hatalmas karriert befutott bestseller várva várt filmváltozata. Kiadása óta az Ötven árnyalat trilógiát 51 nyelvre fordították le, és több mint 100 millió példányt adtak el belőle nyomtatott és digitális formában, és ezzel a trilógia bekerült minden idők leggyorsabban legnagyobb példányszámban fogyó könyvei közé.
Az olvasók milliói számára ikonikus figurákká vált Christian Grey és Anastasia Steele szerepében Jamie Dornant és Dakota Johnsont láthatják a mozivásznon a nézők.
Luke Grimes lesz Elliot, Christian bátyja; Victor Rasuk lesz José, Anastasia jóbarátja; Eloise Mumford lesz Kate, Anastasia leghjobb barátnője és szobatársa; Marcia Gay Harden lesz Dr. Grace Trevelyan Grey, Christian anyja; Rita Ora lesz Mia, Christian nővére; Max Martini lesz Taylor, Christian testőre; Callum Keith Rennie lesz Ray, Anastasia nevelőapja; Jennifer Ehle lesz Carla, Anastasia anyja; és Dylan Neal lesz Bob, Carla férje.
A film rendezője Sam Taylor-Johnson, a forgatókönyvet Kelly Marcel jegyzi.  

Országos bemutató: 2015. február 12.

10644101_727695630641078_6902726084514529075_o.jpg

Itt a végső előzetes Shawn Levy Éjszaka a múzeumban - A fáraó titka című filmjéhez.

night-at-the-museum-3-poster.jpg

Amikor Tony Stark megpróbálja elindítani eddig szunnyadó békefenntartó programját, a dolgok hamar rosszra fordulnak: a Föld legnagyobb hősei, Vasember, Amerika kapitány, Thor, Hulk, Fekete özvegy és Sólyomszem képességei egy végső tesztre kerülnek, amelyben az egész bolygó sorsa a tét. Amikor a gonosz Ultron felbukkan, egyedül A Bosszúállók képesek megakadályozni, hogy véghez vigye szörnyű tervét, ám ehhez szokatlan szövetségesekre és megjósolhatatlan tettekre van szükségük.

Tim Burton Nagy szemek című életrajzi drámája, egy festőházaspár, Margaret és Walter Keane (Amy Addams és Christoph Waltz) igaz történetén alapul, akik az '50-es években váltak népszerűvé nagy szemű gyerekeket ábrázoló képeikkel.

MORTDECAI (BA) Trailer #2

Címkék: poszter Mortdecai

2014.11.12. 19:27

Ő a született gentleman. Elegáns, jó modorú, és mindig megőrzi a hidegvérét. Tommy Mortdecai (Johnny Depp), a nagyvilági műkereskedő vad orosz banditákkal, az angol titkosszolgálat embereivel, megdöbbentően hosszú lábú feleségével és néhány nemzetközi terroristával a nyomában is mindig az marad, aki volt.
Ezúttal azonban a szokásosnál is nagyobb szüksége van különleges képességeire. A tudomására jut, hogy egy lopott festmény hátoldalára jegyezték fel annak idején a titkos kódot, melynek segítségével hozzá lehet jutni a nácik elrabolt kincseihez.Elképesztő kalandokba keveredik – de ő természetesen arcrezzenés nélkül veti bele magát a legnagyobb őrületbe is. Fantasztikus szereplőgárdával előadott, angolosan bolondos akció-vígjáték!

1836599_591677040962064_8692622193207751113_o.jpg

Főszereplők: Johnny Depp, Ewan McGregor, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany, Jeff Goldblum, Oliver Platt, Olivia Munn, Aubrey Plaza. Fényképezte: Florian Hoffmeister. Látvány: James Merifield. Írta: Kyril Bonfiglioli, Craig Brown, Iric Aronson. Rendezte: David Koepp

Mozibemutató: 2015. január 22
Eredeti cím: Mortdecai
Színes amerikai film
Műfaj: akció / vígjáték
Gyártó: OddLot Entertainment, Lionsgate
Játékidő:
Korhatár: BA

Végső előzetesét kapja Ridley Scott Exodus - Istenek és királyok című új filmje.

10344355_292737637604215_615058239188143667_o.jpg

Új szinkronos trailer a Mátrix és a Felhőatlasz alkotóinak legújabb filmjéhez. Channing Tatum, Mila Kunis és Sean Bean főszereplésével készült hiperlátványos, akciódús sci-fi februártól a mozikban!

Holnap pedig debütál az új előzetes is.

10264014_664452013671473_8830488896277663696_o.jpg

10682417_663986257051382_3078328091474931905_o.jpg

Megérkezett A beavatott folytatásának teasere.

insurgent_ver9_xxlg.jpg

Jane Austen Büszkeség és balítélet című regénye átdolgozásának első képkockája. Burr Steers filmjében Lily James, Bella Heathcote, Sam Riley, Jack Huston, Emma Greenwell, Matt Smith, Charles Dance és Lena Headey kapott szerepet.

pride-and-prejudice-and-zombies-image.jpg

A Bennet-lányok igazi kardforgatók, és Mr. Darcy sem csak egy jó parti, hanem rengeteg élőhalott eltakarítása fűződik a nevéhez. Jól nevelt és kifogástalan modorú hamvas úrinők és fess úriemberek két bál és házassági ajánlat között gyilkolják a zombikat.

Hiszen köztudomású, hogy "a zombi, ha agyvelőre tett szert, okvetlenül még több agyvelőt szomjaz."

Z for Zachariah still

Címkék: Z for Zachariah

2014.11.12. 17:27

Első kép Craig Zobel Z for Zachariah című sci-fijéből, mely Robert C. O’Brien regényéből készül el. A történet egy tizenéves lányról szól, aki megpróbál túlélni egy nukleáris robbanás után. Főbb szerepekben: Chiwetel Ejiofor, Margot Robbie, Chris Pine.

hr_Z_for_Zachariah_1.jpg

Michael still

Címkék: Michael

2014.11.12. 16:42

Itt az első képkocka Justin Kelly Michael című drámájából, mely Michael Glatze életéről szól, aki a Young Gay America szervezet egyik alapítója volt. Főbb szerepekben Emma Roberts, James Franco és Zachary Quinto lesz látható.

michael-james-franco-zachary-quinto.jpg

BONE TOMAHAWK still

Címkék: Bone Tomahawk

2014.11.12. 16:32

Kurt Russell látható S. Craig Zahler Bone Tomahawk című filmjének első képkockáján. További szerepekben: Patrick Wilson, Matthew Fox, Richard Jenkins, Lili Simmons, David Arquette, Sid Haig, Kathryn Morris, Evan Jonigkeit, Sean Young, Geno Segers, Fred Melamed, James Tolkan, Raw Leiba, Jamie Hector, Jamison Newlander, Zahn McClarnon, David Midthunder, Jay Tavare, Gray Wolf Herrara, Robert Mukes, Brandon Molale.

kurt-russell-bone-tomahawk.jpg

ANNIE (6E) magyar poszter

Címkék: előzetes Annie

2014.11.12. 15:50

Annie (Quvenzhané Wallis) árva, és élvezi. Nem mintha bármi vicces lenne az árvaházi mindennapokban: a gonosz főnéni (Cameron Diaz) legalább is mindent elkövet, hogy megkeserítse védtelen neveltjei életét. De a kislányok hada – és leginkább a cserfes, mókás, ötletekből kifogyhatatlan címszereplő – szerencsére mindig okosabb, gyorsabb, ravaszabb nála.
A nevelőnő és az árvák közti háborúskodás talán sosem érne véget, ha Mr. Stacks (Jamie Foxx), a milliomos iparmágnás nem indulna a polgármester-választáson. Kampánya részeként kiválaszt egy árvát, magához veszi, és ha újságírót vagy fotóst lát a közelben azonnal igyekszik jó apaként viselkedni.
Annie persze az új környezetében sem nyughat: igazságérzete és humorérzéke alaposan felforgatja az egyszerű pénzember mindennapjait – és olyan érzéseket kelt életre benne, amelyekről nem is tudta, hogy léteznek.

A legendás Broadway-musicalt Az ördög Pradát visel írója változtatta 21. századi, izgalmas, játékos történetté

Annie_online_6E.jpg

Főszereplők: Jamie Foxx, Cameron Diaz, Quvenzhané Wallis, Rose Byrne. Fényképezte: Michael Grady. Zene: Greg Kurstin. Látvány: Marcia Hinds. Írta: Thomas Meehan, Harold Gray, Aline Brosh McKenna, Will Gluck, Emma Thompson
Rendezte: Will Gluck

Mozibemutató: 2015. január 22.
Eredeti cím: Annie
Színes amerikai film
Műfaj: családi / vígjáték / musical
Gyártó: Village Roadshow, Sony Pictures Entertainment
Játékidő: 118 perc
Korhatár: 6E

süti beállítások módosítása