Focus Trailer #1

Címkék: előzetes poszter Focus

2014.10.10. 20:49

A Warner Bros. Pictures február 27-én mutatja be Glenn Ficarra és John Requa (Őrült, dilis, szerelem) Focus című R-kategóriás romantikus filmjét, melyben Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro és Gerald McRaney kapott szerepet.

10700529_1496328827304249_5389766177897520373_o.jpg

A tegnapi képek után napvilágot látott Brad Bird filmjének előzetese.

tomorrowland-poster.jpg

Hírek röviden 10. 09.

Címkék: hírek röviden

2014.10.09. 20:16

  • Andrew J. Cohen és Brendan O'Brien (Rossz szomszédság) Thrill Ride címmel rendeznek horror-vígjátékot, melynek története középiskolásokról szól, akiket egy iskolai rendezvényen a vidámparkba visznek. Hamarosan egy sorozatgyilkos kezdi szedni áldozatait: azokat a végzősöket, akik másokat piszkálnak. Az iskolai klikkeknek össze kell fogniuk, hogy megállítsák őt.
  • Amerikában november 25-én jelenik meg az Expendables 3 DVD-n és BD-n vágatlan változatban, mely ötpercnyi olyan jelenetet is tartalmaz, ami a moziváltozatból kimaradt.
  • Jai Courtney szerint bár a Terminator Genisys valószínűleg PG-13 korhatár-besorolást kap majd, kellő mennyiségű akciójelenet lesz benne. Szerinte egyébként a film nem igazán folytatás és nem is reboot.
  • Paul Feig Szellemirtók rebootot készít női főszereplőkkel, mely tervei szerint teljesen új alapokon nyugszik majd, és egy olyan világban játszódik, ahol az eredeti szellemirtók nem is léteztek.
  • Bryan Cranston írt alá a The Infiltrator című thriller főszerepére, melyben egy törvényszéki végrehajtót alakít majd, aki segít lecsapni Pablo Escobar drogkartelljére.
  • Robert Downey Jr. elmondta, hogy a Marvel tervei között egyelőre nem szerepel a Vasember 4, de a karakter más filmekben felbukkanhat.
  • Elképzelhető, hogy Pókember és a Bosszúállók közös filmben szerepelnek majd, de ha ez meg is történik, egész biztosan csak évek múlva.
  • Az ABC sorozatot tervez John Candy Belevaló papapótló című filmje alapján.
  • Stephen King szerint elképzelhető, hogy a Végítélet a korábbi hírekkel ellentétben mégsem egy háromórás film formájában kerül a vásznakra, hanem több részre bontva.
  • Steve Carell és Gore Verbinski egyesítik erőiket egy egyelőre cím nélkül futó thrillerhez.
  • Casey Affleck lesz a Boston Strong főszereplője, mely a bostoni maratonon történt robbantás gyanúsítottjai utáni hajszáról szól.
  • Jeff Goldblum elmondta, hogy karaktere szerepel A függetlenség napja 2 forgatókönyvében, mely már a stúdiónál van.
  • Jeremy Renner, hogy A Bourne hagyaték írói már dolgoznak a folytatás forgatókönyvén, melyben Jason Bourne és Aaron Cross útjai keresztezik egymást.
  • Antoine Fuqua rendezheti a The Short and Tragic Life of Robert Peace adaptációját, mely egy fiatal afroamerikai férfiról szól, aki Newark utcáin nőtt fel, és sikerült bekerülnie a Yale-re. Múltjától azonban nem tudott teljesen elszakadni, és ez komoly tragédiához vezetett.
  • A Sony új Robin Hood franchise-t tervez a Bosszúállók mintájára, tehát minden filmben Robin, illetve valamelyik társa kerül majd a középpontba.
  • 2016. szeptepember 30-án kerül mozikba a Mark Wahlberg főszereplésével készülő Deepwater Horizon, melynek története a 2010-es Mexikói-öbölbeli olajszivárgás előtti 48 óra történetét mutatja be.
  • Az első két részhez hasonlóan A megtisztulás éjszakája 3-t is James DeMonaco rendezi majd.
  • A New Line előbbre hozta a Családi vakáció reboot premierjét 2015. október 9-re.
  • Martin Donovan aláírt az Ant-Man egyik fontos szerepére.
  • Kerry Washington kapta az Is He the One? című romantikus vígjáték főszerepét, melyben flashbackeken keresztül ismerhetjük meg egy menyasszony három legfontosabb kapcsolatát, és csak a legvégén derül ki, melyik férfi várja őt az oltárnál.
  • Don Mancini szeretné, ha Chucky és Annabelle közös filmet kapnának, de könnyen lehet, hogy ebből nem lesz semmi.
  • 2016-ban visszatér a Twin Peaks. A kilenc epizódot David Lynch és Mark Frost írják.
  • Michael B. Jordan elmondta, hogy A fantasztikus négyes rebootban a főszereplőknek új ruhájuk lesz, mely nem sokban hasonlít az eddig látottakhoz.
  • Elképzelhető, hogy a Bosszúállók 3-ban már más szuperhősök lesznek, és a Marvel inkább egy másik franchise-ba viszi át legnagyobb neveit.
  • Jeffrey Tambor szerint van esély a Hellboy 3-ra, és tárgyalnak is róla.
  • Simon Kinberg író-producer elmondta, hogy a Deadpool az X-Men filmek univerzumában fog játszódni.

Hős6os magyar poszterek

Címkék: poszter Big Hero 6

2014.10.08. 23:43

10661812_508343682643980_1741244582035987228_o.jpg

1491347_508343709310644_3617961251029137859_o.jpg

Tomorrowland stills

Címkék: Tomorrowland

2014.10.08. 23:12

Az EW jóvoltából megkaptuk a Walt Disney Pictures Tomorrowland cimű misztikus kalandfilmjének első képkockáit. Brad Bird filmjében George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson, Raffey Cassidy, Thomas Robinson és Kathryn Hahn kapott szerepet. A Tomorrowland egy alternatív dimenzióban lévő helyen játszódik. Egy fiatal lány, egy bölcs középkorú férfi és egy robotlány közös erővel próbálnak rájönni, hogy mi történt Tomorrowlandben, mert csak így menthetik meg a Földet.

Az összes Pixart mozi egy filmbe sűrítve! Ez az Agymanók!

Reeves 84 áldozata

Címkék: John Wick

2014.10.08. 20:22

Közeleg az év akciófilmje. A John Wick (John Wick, hazai bemutató: november 13.) az első, zártkörű vetítések után 100%-on áll a Rotten Tomatoes gyűjtőoldalon: vagyis, nincs, aki ne dicsérné.

john_wick_ver5_xxlg.jpg

Az egyik kritikus a statisztikai adatokkal is megelégedett; úgy számolja, hogy a film főszereplője, Keanu Reeves 84 ellenségét öli meg a bosszúfilmben: többségüket arcon lövi.

Keanu Reeves azonban határozottan állítja: semmilyen kaszkadőr feladatot nem látott el a forgatás során. Elvből.

– A kaszkadőrködést a kaszkadőrökre bízom – nyilatkozta a John Wick kapcsán. – Én legfeljebb „mozgásosan játszom”. Igen, elesem, ugrom, rám zuhannak más színészek, nagyon sokféle fegyvert használok a filmben... de nem akarok kaszkadőrködni. Minek? Vannak, akik jobban csinálják nálam.

Ezzel Reeves persze nemcsak a kaszkadőröknek hízeleg, hanem a film két rendezőjének is: ők ugyanis eredeti szakmájuk szerint mindketten kaszkadőrök, a főszereplő régi kollégái; egyikük, a Mátrix-trilógiában Reeves dublőre volt: ha verekedni kellett, őt játszott a sztár helyett.

JohnWick_jelenetfoto (12).jpg

IC Press

A lázadó dobos

Címkék: Whiplash

2014.10.08. 20:17

A lázadó-nak (Insurgent, hazai bemutató: 2015. március) van néhány Oscar-díjas szereplője: Kate Winslet és Ocativa Spencer mellett játszik benne Naomi Watts is, akit két alkalommal jelöltek a legnagyobb filmes díjra. De lehet, hogy mire A lázadó-t bemutatják, még egy oscaros tagja lesz a csapatnak: Miles Teller.
Teller az egyik legsikeresebb fiatal amerikai színész, aki már a nagysikerű első rész A beavatott (Divergent) egyik főszerepét is eljátszotta, és a folytatásokban is szerepelni fog: a kasztokra osztott jövőben ő is a lázadók oldalán áll. De leszerződött az új A fantasztikus négyes két részére, és 2015-ben még négy filmjét mutatják be. Mégis egy három hét alatt leforgatott, kis költségvetésű film miatt lehet Oscar-díjas.

title_home.jpg

A Whiplash-t mindössze 19 nap alatt forgatták, A lázadó költségvetésének elenyésző töredékéből: a mindenáron sikerre áhító jazzdobos és szadista tanára összecsapásának története mégis megrázta a filmes világot. Amerre bemutatják, fesztiváldíjakat nyer, és Teller-t már hónapok óta a legbiztosabb befutóként emlegetik, amikor a februári nagy díjátadó kerül szóba.Ő viszont leginkább nyaralni szeretne menni.

– Elképesztő sokat dolgoztam az elmúlt két évben – nyilatkozta nemrég. – A lázadó, a Whiplash meg a többi... most arra vágyom, hogy pár napig ne kelljen semmit se csinálnom. De tényleg semmit. Szeretnék napokon át csak ülni és magam elé bámulni...

Whiplash_jelenetfoto (11).jpg

IC Press

Spanyolul és portugálul énekli Maxine Ashley a Guerillát, amely a Trash című film dalai közül a legnagyobb slágernek ígérkezik. A Guerilla zenei producere az a Pharrell Williams, aki a 21 éves énekesnőt felfedezte.
A Trash cselekménye Brazíliában, egy közelebbről meg nem nevezett városban játszódik, ezért szól portugálul is a dal. A történet hősei szeméttelepen guberáló srácok, akik egy nap bőrtárcát találnak, amelynek tartalma roppant módon érdekli a helyi korrupt rendőröket. Hajsza kezdődik a táska után, és a srácoknak el kell dönteniük, ki mernek-e állni az igazság védelmében. A film felnőtt főszereplői Rooney Mara és Martin Sheen, a rendező pedig a kétszeres Oscar-jelölt Stephen Daldry (Billy Elliott, Az órák).
(Trash - hazai bemutató: 2014. november 27.)

Vígjáték egy ex-bűnözőről, aki abban az iskolában vállal tanári állást, ahol egy korábbi rablás zsákmányát rejtette el. Szereplők: Elyas M'Barek, Karoline Herfurth, Katja Riemann
Bemutató: október 23. A film előzetes korhatára: 16

unnamed.jpg

süti beállítások módosítása