A lázadó dobos

Címkék: Whiplash

2014.10.08. 20:17

A lázadó-nak (Insurgent, hazai bemutató: 2015. március) van néhány Oscar-díjas szereplője: Kate Winslet és Ocativa Spencer mellett játszik benne Naomi Watts is, akit két alkalommal jelöltek a legnagyobb filmes díjra. De lehet, hogy mire A lázadó-t bemutatják, még egy oscaros tagja lesz a csapatnak: Miles Teller.
Teller az egyik legsikeresebb fiatal amerikai színész, aki már a nagysikerű első rész A beavatott (Divergent) egyik főszerepét is eljátszotta, és a folytatásokban is szerepelni fog: a kasztokra osztott jövőben ő is a lázadók oldalán áll. De leszerződött az új A fantasztikus négyes két részére, és 2015-ben még négy filmjét mutatják be. Mégis egy három hét alatt leforgatott, kis költségvetésű film miatt lehet Oscar-díjas.

title_home.jpg

A Whiplash-t mindössze 19 nap alatt forgatták, A lázadó költségvetésének elenyésző töredékéből: a mindenáron sikerre áhító jazzdobos és szadista tanára összecsapásának története mégis megrázta a filmes világot. Amerre bemutatják, fesztiváldíjakat nyer, és Teller-t már hónapok óta a legbiztosabb befutóként emlegetik, amikor a februári nagy díjátadó kerül szóba.Ő viszont leginkább nyaralni szeretne menni.

– Elképesztő sokat dolgoztam az elmúlt két évben – nyilatkozta nemrég. – A lázadó, a Whiplash meg a többi... most arra vágyom, hogy pár napig ne kelljen semmit se csinálnom. De tényleg semmit. Szeretnék napokon át csak ülni és magam elé bámulni...

Whiplash_jelenetfoto (11).jpg

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr946772823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása