Megérkezett Ben Stiller nagysikerű vígjátékának magyar előzetese. A produkcióban olyan színészek bukkannak fel, mint Owen Wilson, Ricky Gervais, Dan Stevens, Rebel Wilson (Tökéletes hang) és még sokan mások! Decemberben a mozikban!

10548279_347832015372024_3714689501259219822_o.jpg

Mortdecai Teaser Trailer

Címkék: előzetes Mortdecai

2014.08.23. 15:16

Előzetes David Koepp Mortdecai című filmjéhez, melyben Johnny Depp egy olyan férfit alakíthat, aki egy ellopott festmény keresésére indul, melyben állítólag egy bankszámla titkos kódja van elrejtve, a számla pedig több millió dollár értékű náci aranyat rejt. Kalandját azonban dühös oroszok, a brit hírszerzés, az őrült felesége és egy terrorista is nehezíti. További szerepekben Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Paul Bettany, Olivia Munn, Guy Burnet, Michael Byrne, Michael Culkin, Jonny Pasvolsky, Ulrich Thomsen és Paul Whitehouse lesz látható.

1978642_543859765743792_6447843201785359170_n.png

Magyar poszter és szinkronos előzetes Peter Jackson A hobbit - Az öt sereg csatája című folytatásfilmjéhez.

xXItk0p.jpg

2015. januárjában debütál a Stephen Hawking életéről szóló A MINDENSÉG ELMÉLETE című film.

theory_of_everything_xxlg.jpg

Méghozzá igen látványosan. A stáb ugyanis a bécsi Állami Operaházban vette fel az első jeleneteket, de csak az után, hogy a főszereplő Tom Cruise barátkozott egy kicsit a rajongókkal, akik szabályosan lerohanták őt. A hollywoodi sztár profi módon hagyta, hogy a rajongók szelfiket készítsenek vele, tucatszámra osztotta az autogramokat, és közben olyan szélesen mosolygott, mint aki tisztában van azzal, hogy ez is hozzátartozik a film promóciójához. A forgatási szünetben is köszöntötték a rajongókat, ám csak az operaház erkélyéről integettek, de így is hatalmas üdvrivalgás volt a válasz.

hr_Mission _Impossible_5_Set_10.jpg

Cruise a filmnek az egyik producere is, a rendező az a Christopher McQuarrie, akivel a Jack Reacher című thrillert is készítette. Visszatér a többi jól bevált szereplő, Jeremy Renner, Simon Pegg és Ving Rhames is.
(Mission: Impossible 5 - hazai bemutató: 2015. december)

hr_Mission _Impossible_5_Set_3.jpg

hr_Mission _Impossible_5_Set_26.jpg

Maggie stills

Címkék: Maggie

2014.08.23. 13:48

Első képek a Henry Hobson rendezésében készült Maggie című zombis filmből, melyben Arnold Schwarzenegger és Abigail Breslin lesz látható.

Carl Casper (Jon Favreau) egy híres séf, aki mindent tud az ételről, de egyre kevesebbet a fiáról és az életről. A twitterről pedig azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák. Döbbenten veszi tudomásul, hogy ezrek olvasták a sületlenségeket, amit egy komisz ételkritikus pikírt kritikájára válaszolt. Mikor munkanélküli lesz, volt neje (Sofía Vergara) unszolására elhatározza, hogy elfogadja a nagyképű volt pasijának (Robert Downey Jr.) a segítségét és megvalósítja egy régi álmát: nekivág Amerikának egy büfékocsival. Az útra elkíséri a kisfia és hűséges séf barátja (John Leguizamo), hogy együtt segítsenek Caspernek rájönni miért is érdemes élni. Természetesen a kubai szendvicscsodákon kívül.

12172_501069353329466_7990993478255230541_n.jpg

Az emlékek őre magyar poszter

Címkék: poszter The Giver

2014.08.23. 13:29

Az emlékek őre Lois Lowry nagysikerű könyvén alapul, amely 1994-ben elnyerte a Newbery Medalt, és több, mint 10 millió példányban kelt el világszerte.

10511443_507574739345594_4937750804448452964_o.jpg

Hosszú szinopszis

Az emlékek őre Jonas (Brenton Thwaites) felnőtté válásának történetét meséli el. Jonas egy látszólag tökéletes világban él, ahol mindenki boldognak tűnik. Ez a harmónia szigorúan meg van tervezve, mivel a közösséget megfosztották a terhelő emlékektől: nem tudják, mi a szenvedés, az éhség, vagy az erőszak. Másrészről viszont nincs szabadság, szabad akarat és egyéniség. A közösség naponta kap injekciókat, amellyel elérik, hogy ne legyenek érzelmeik, ne lássanak színeket, és a tudományos alapon ellenőrzött környezet megakadályozza őket abban, hogy bármilyen érzést keltsen az emberekben. Egyenlétben élnek: egyformák a házak, a ruházat és a család felépítése.

Holtodiglan (12E) magyar poszter

Címkék: poszter Gone Girl

2014.08.23. 13:21

A film egy feltételezett gyilkosság körül forog, melyet talán egy férj követett el a felesége ellen: egy olyan házasságban, amit mindenki tökéletesnek látott.

Házasság? Halálos lehet.
Nick és Amy az ötödik házassági évfordulójára készül. Boldogok, gazdagok, elégedettek... ám az ünnep estéjén az ifjú feleségnek nyoma vész, és gyorsan kiderül, hogy a látszat csalt: a pár tele volt félelmetes, sötét titkokkal. Mindenki Nickre gyanakszik, és ő a hazugságaival meg ügyetlen elterelő hadműveleteivel egyre inkább magára tereli a figyelmet.
Hiába bizonygatja makacsul, hogy nem tehet semmiről, már csupán az ikerhúga, Margo bízik benne. De ha nem a férfi a tettes, akkor hova lett a felesége? És hogyan magyarázhatóak az egyre-másra előkerülő, egyre furcsább titkok? Azok, amelyek talán minden boldog családi élet mélyén ott lapulnak. Azok, amelyek olyan könnyen vezetnek el egy ember halálához.

A hátborzongató feszültségkeltés mestere, David Fincher a New York Times bestseller-listájának egyik legsikeresebb krimi írója művéből, egy ördögien sötét, ravasz fordulatokkal teli regényből készített filmet.

10463704_882770748417144_1529785050739716683_o.jpg

Fényképezte. Jeff Cronenweth.
Rendezte: David FincherFőszereplők: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Missi Pyle.
Látvány: Donald Graham Burt. Nate Jones. Írta: Gillian Flynn.

Mozibemutató: 2014. október 2.
Eredeti cím: Gone Girl
Műfaj: krimi / thriller
Gyártó: Twentieth Century Fox
Színes amerikai film
Játékidő:
Korhatár: 12E 

Entertainment Weekly cover

Richard Linklater (Mielőtt éjfélt üt az óra, Rocksuli, Kamera által homályosan) új filmje, a SRÁCKOR eleddig példátlan filmes kísérlet és egyedülálló mozis élmény. Olyan fikciós dráma, amely ugyanazt a néhány színészt követi egy 12 éves időszakon át, 2002-től 2013-ig, ily módon a filmben megtett páratlan utazás egyszerre nagy ívű és intim, végigvezet a gyermekkor életörömén, a modern család mindent megrendítő változásain, és magán az időn.
A film a 6 éves Masont (Ellar Coltrane) követi az ember életének legradikálisabban változó évtizedén át a családi költözések, viták, házassági kudarcok, újra házasodások, új iskolák, első szerelmek, elvesztett szerelmek, jó időszakok, ijesztő időszakok, és a szívfájdalom és rácsodálkozás állandóan lüktető keveredésének ismerős kavargásán keresztül. Ám a végeredmény kiszámíthatatlan, ahogy az egyik pillanat a másikba szövődik, így adva ki a felnövésünket formáló események mélyen személyes élményét, és életünk állandóan változó természetét.
A történet kezdetén az álmodozó tekintetű elsős, Mason nagy felfordulással néz szembe: egyedül álló, keményen dolgozó édesanyja, Olivia (Patricia Arquette) úgy döntött, hogy vele, és nővérével, Samanthával elköltöznek Houstonba -- pont amikor régóta távol lévő apjuk, az idősebb Mason (Ethan Hawke) visszatér Alaszkából, hogy újra belépjen világukba. Így kezdődik az élet állandó változása. Ám a szülők, nevelőszülők, lányok, tanárok, főnökök, veszélyek, vágyak és kreatív szenvedélyek özönében Masonnek mégis sikerül a maga útját bejárnia.

20aEQpr.jpg

Annabelle - Main Trailer

Címkék: előzetes Annabelle

2014.08.23. 12:09

Új előzetes a Démonok között spin-offjához.

Hivatalos Ant-Man still

Címkék: Ant-Man

2014.08.23. 11:35

Peyton Reed rendező bejelentette, hogy a héten kezdetét vette az Ant-Man mozifilm forgatása. Paul Rudd Scott Langet, míg Michael Douglas Dr. Hank Pymet alakítja. A bemutató 2015. július 17-én lesz. További szerepekben Evangeline Lilly, Michael Pena, Corey Stoll, John Slattery és Judy Greer lesz látható.

BvadWpUCEAEqlC6.jpg large.jpg

A Clarius Entertainment október 31-én mutatja be Rowan Joffe, S.J. Watson azonos című regénye alapján készült, Before I Go to Sleep című thrillerjét, melyben Nicole Kidman, Colin Firth és Mark Strong kapott szerepet.

Mielőtt elalszom
S. J. Watson
21 értékelés
Christine minden reggel idegen ágyban ébred fel, egy idegen férfi mellett. Belenéz a tükörbe, és döbbenete tovább fokozódik: egy középkorú nő arca néz vissza rá. Az ágyból időközben előkászálódó férfi minden reggel elmagyarázza neki, hogy ő Ben, a férje, hogy Christine negyvenkét éves, és két évtizeddel ezelőtt egy szörnyű balesetben szerzett fejsérülése miatt képtelen megjegyezni az új emlékeket. Ezért hiszi azt, hogy még mindig huszonéves egyetemista. A nő mindennap hihetetlen harcot folytat azért, hogy visszaszerezze emlékeit, vagyis rajtuk keresztül önmagát. Ebben segítségére van egy titkos napló és egy fiatal orvos is, és ahogy keserves belső küzdelmek árán feltárul a közelmúlt, sorra térnek vissza a korábbi emlékek is. Kiderül, hogy semmi és senki nem az, aminek látszik, így a nyugodt tempójú, visszafogott történet hamar vérbeli thrilleré változik.

hr_Before_I_Go_to_Sleep_1.jpg

Hírek röviden 08. 22.

Címkék: hírek röviden

2014.08.22. 13:45

  • A DreamWorks Animation két új premierdátumot osztott ki: Croodék 2 - 2017. december 22., Csizmás, a kandúr 2 - 2018. december 21.
  • Egyes hírek szerint Jennifer Lawrence szerepet kaphat Quentin Tarantino Hateful Eight című westernjében.
  • Steven Spielberg sorozatot készít a Különvélemény alapján.
  • Sandra Bullock kapta a David Gordon Green rendezésében készülő Our Brand Is Crisis főszerepét, melyben különböző dél-amerikai kampányfogásokat ismerhetünk meg.
  • Az A24-hez került Matt Shkaman rendezői debütálása, a Cut Bank, melynek főszerepeit Liam Hemsworth, John Malkovich és Billy Bob Thorton alakítják.
  • Shane Black (Vasember 3) rendezheti a The Destroyert, melynek alapját Warren Murphy: Remo Williams regényei képezi.
  • David Yates fogja rendezni a Legendás állatok és megfigyelésük című Harry Potter spin-offot.
  • Akiva Goldsman írja A kör 3D forgatókönyvét, melyből F. Javier Gutierrez rendezi majd a filmet.
  • Zach Lipovsky másfél órás filmet rendez a Dead Rising című videojátékból, mely a Crackle-ön lesz majd elérhető.

Whiplash Trailer #1

Címkék: előzetes Whiplash

2014.08.21. 19:28

A Sony Pictures Classics októberben mutatja be Damien Chazelle Whiplash című drámáját, melyben Miles Teller egy fiatal jazz dobost alakít.

hr_Whiplash_7.jpg

süti beállítások módosítása