Ezen a héten végre megérkezik Christopher Nolan várva várt filmje,az INTERSTELLAR, vagyis a CSILLAGOK KÖZÖTT című sci-fi! A fantasztikus látványvilágú, remek színészeket (Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, sir Michael Caine, Mackenzie Foy, Casey Affleck, John Lithgow, Wes Bentley) felvonultató, tudományos alapokon nyugvó film az év egyik legjobban várt alkotása!
Az emberiség tönkretette a Földet. A bolygó egyre pusztul, a készletek kiapadóban, az emberek pedig felkészülhetnek a legrosszabbra: a gyerekeik valószínűleg az utolsó generáció itt. De nem mindenki hajlandó belenyugodni a pusztulásba. Egy csapat felfedező (Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Wes Bentley) elindul a történelem legfontosabb, legveszélyesebb útjára. Űrhajójukkal túl akarnak jutni a Galaxis határán, hogy megtudják: lehet-e jövője az embernek valahol egészen másutt… a csillagok között.

CsillagokKozott_FB_cover_1.jpg

A film korhatára: 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
A film megtekinthető lesz szinkronos IMAX 2D verzióban, illetve a Cinema City Mom, Aréna, Szeged, Pécs és Debrecen mozikban eredeti nyelven is.

interstellar_ver8_xlg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr786867929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása