Hírek röviden 08. 08.

Címkék: hírek röviden

2014.08.08. 14:12

  • A Universal és az Imagine Entertainment szerezte meg Anne Rice Vámpírkrónikáinak jogait, így többek között az Interjú a vámpírral és a Kárhozottak királynője rebootját is elkészíthetik.
  • A Sony közös filmben egyesíti Stan Lee Apollo Risngját, valamint Victoria Aveyard Eternal című forgatókönyvét. Az Apollo Rising a görög istenekről szól, akik magukat álcázva az emberek között élnek, az Eternal pedig azt mutatja be, hogy a görög istenek a Földre érkeznek.
  • Andy Samberg, Akiva Schaffer és Jorma Taccone közös zenés vígjátékot készít, melynek producere Judd Apatow lesz.
  • A tesztvetítéseken nagyon jó reakciókat kapott a The Interview, ezért a Sony úgy döntött, október 10-ről december 25-re csúsztatják a premiert, hiszen karácsony környékén többen járnak moziba.
  • A következő hat évben összesen negyven film érkezik a Marveltől és a DC-től.
  • 2018-ban és 2019-ben is érkezik egy-egy Lego-film. Ezek közül valamelyik alighanem A Lego-kaland, a másik pedig a Lego Ninjago folytatása lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr106588053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása