Jay (Jason Segel) és Annie (Cameron Diaz) 10 év után is boldog, kiegyensúlyozott házasságban élnek, de a hosszú idő és a két gyerek kioltotta kapcsolatukból a szenvedélyt. Hogy újra lángra lobbantsák, készítenek egy izgalmas szexvideót. Az ötlet nagyszerűnek tűnik egészen addig, míg rá nem ébrednek, hogy privát filmjük nyilvánosságra került. Kétségbeesésükben őrült kalandba kezdenek, - lenyomozva a film útját barátaiknál, családjuknál, még Annie főnökénél is - hogy megmentsék hírnevüket, józan eszüket, de legfőképpen a házasságukat.

A Rossz tanár volt Cameron Diaz és Jason Segel első közös komédiája. A nagysikerű és bevállalós vígjáték rendezője valamint  főszereplői most még többet mernek – és még viccesebbek.

Szexvideo_online_teaser_16.jpg

Szexvideo_online_final_16.jpg

Főszereplők: Cameron Diaz, Jason Segel, Rob Corddry, Rob Lowe. Operatőr: Tim Suhrstedt. Írta: Kate Angelo. Rendezte: Jake Kasdan

Mozibemutató: 2014. július 31.
Eredeti cím: Sex Tape
Színes amerikai film
Műfaj: vígjáték
Gyártó: Sony Pictures
Játékidő:
Korhatár: 16

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr196471339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása