Hírek röviden 06. 28.

Címkék: hírek röviden

2014.06.28. 13:45

  • Mario Kassar producer (Terminátor 2, Elemi ösztön) elkészíti Takashi Miike Meghallgatás című klasszikusának remake-jét. A Ryu Murakami regénye alapján készült horror egy özvegy férfiról szól, aki egy álhirdetést ad fel, mellyel egy filmhez keres női szereplőket, ugyanis így szeretne új párt találni magának. Meg is akad a szeme az egyik hölgyön, akivel kapcsolat alakul ki közöttük, és a férfi hamarosan beleszeret, ami miatt nem veszi észre a számos baljós jelet. A hírek szerint a remake a regényhez és az eredeti filmhez is hű lesz.
  • A Fox és a Platinum Dunes elkészíti az Ómen második remake-jét.
  • Famke Jannsen és AnnaSophia Robb szerepet kaptak a Jack of the Red Hearts című drámában, melynek forgatása jelenleg is zajlik New York Cityben. A történet egy fiatal lányról szól, aki rávesz egy egyedülálló anyát, hogy hadd lakjon náluk, hogy gondoskodhasson a nő autista lányáról.
  • A Mielőtt meghaltamból ismert James Dumont leszerződött a Jurassic Worldhöz.
  • Billie Lourd, Carrie Fisher lánya szerepet kapott a Csillagok háborúja VII-ben, ám könnyen lehet, hogy csupán egy rövidke cameóról van szó. Azokat a híreket, miszerint Harrison Ford sérülése miatt leállnának a munkálatok, cáfolták.
  • A Transformers: A kihalás kora mindössze 8,75 millió dollárt hozott Amerikában a csütörtöki éjféli vetítéseken, amely az eddigi leggyengébb a franchise történetében.
  • A DC Comics következő animációs filmje a Justice League: Throne of Atlantis lesz.
  • Nick Robinson leszerződött Chloe Moretz mellé a Rick Yancey regénye alapján készülő The 5th Wave-hez, melynek története egy idegen megszállás alatt játszódik. Az emberiség már négy hullámot túlélt, az ötödik pedig jelenleg is tart. A 16 éves Cassie Sullivan (Moretz) is próbál túlélni és igyekszik öccsét is megmenteni, amihez egy Zombie (Robinson) nevű fiútól kap segítséget, aki bele is szeret a lányba.
  • Jason Bateman egy egyelőre cím nélkül futó FBI-os vígjátékot fog rendezni, melynek főszerepét is magára vállalja.
  • A Welcome to Happiness stábja jelenleg is forgat Los Angelesben, és most Nick Offerman is csatlakozott hozzájuk. A történet középpontjában egy gyerekkönyvíró áll, akinek gardróbjából egy titkos ajtó nyílik. Offerman az ő főbérlőjét fogja alakítani, aki egyfajta apafigura is az író számára.
  • Neal Purvis és Robert Wade átdolgozzák egy kicsit a Bond 24 forgatókönyvét, melyet John Logan szállított le. Emiatt a forgatás csak decemberben kezdődik, azonban a tervek szerint a 2015. november 6-i premierdátumra ez nem lesz hatással.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr76436843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása