Hírek röviden 06. 20.

Címkék: hírek röviden

2014.06.20. 15:36

  • Scott Derickson és C. Robert Cargill közösen írják a Végtelen határok című sorozat filmadaptációjának forgatókönyvét az MGM számára. A film alapját egészen pontosan egy epizód, a Demon With a Glass Hand képezi, melyben egy férfi úgy tér magához, hogy semmire nem emlékszik az előző tíz napból és nem tudja, miért van robotkar a bal keze helyén. Menekülnie kell egy idegen faj elől, akik szerint ő a túlélés kulcsa.
  • Darren Cross lesz az Ant-Man fő gonosza, akit valószínűleg Corey Stoll alakít majd, míg unokatestvérét, aki elképzelhető, hogy Crossfire lesz, Patrick Wilson kelti életre.
  • Egyes hírek szerint Ben Affleck 2019-ben saját Batman filmet kap, és az sem kizárt, hogy rendezni is ő fogja.
  • Jason Momoa továbbra sem kívánta megerősíteni, hogy ő játszaná Aquamant a Batman v Supermanben.
  • Mint kiderült, Harrison Ford a lábát törte el a Csillagok háborúja VII forgatásán, és időközben már a műtéten is túl van, és gyorsan lábadozik.
  • A múlt hónapban érkezett a hír, hogy Antoine Fuqua rendezi a Narco Sub című thrillert, most pedig egy másik ilyen témájú filmen is elkezdtek dolgozni. Ez a Hyperbaric címet viseli, a rendezői poszt pedig Roger Spottiswoode-é. A narco subok olyan tengeralattjárók, melyeken a dílerek csempésznek drogot Kolumbia és Mexikó között. Mivel meglehetősen kicsik, a radarok nem érzékelik őket. A Hyberbaric egy ilyenen játszódik, és négy ember próbál egy értékes kokainszállítmányt célba juttatni, ám mind sötét titkot rejtegetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr756389751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása