Hírek röviden 06. 10.

Címkék: hírek röviden

2014.06.10. 13:48

  • 48 millió dollárral a Csillagainkban a hiba nyerte az elmúlt hétvégét Amerikában, és ezzel máris visszahozta a 12 milliós gyártási költség négyszeresét. A holnap határa 28,7 milliós nyitánya ellenben csalódást keltő, ráadásul Tom Cruise-ék sci-fije 178 millióba fájt a stúdiónak.
  • George Clooney után Josh Brolin is aláírt a Cone testvérek Hail Caesar című vígjátékához, mely az '50-es évek Hollywoodjában játszódik, és egy olyan férfiről szól, aki a nagy filmstúdióknál dolgozik, feladata pedig az, hogy rendet tartson a sztárok között.
  • A Screen Mediához került a Stephen King novellája alapján készült Egy jó házasság, melynek főszerepeit Anthony LaPaglia és Joan Allen alakítják. A történet egy házaspárról szól, akik szörnyű titkokat rejtegetnek.
  • Sigourney Weaver elmondta, hogy filmbéli fia, Oscar karaktere is benne lesz a Szellemirtók 3-ban, Doug Belgrad, a Sony produkciós vezetője pedig egy rövid közleményben tudatta, hogy jelenleg azon dolgoznak, hogy újra megteremtsék az eredeti filmek hangulatát.
  • Guillermo Del Toro és Zak Penn már dolgoznak a Tűzgyűrű 2 forgatókönyvén.
  • Peyton Reed rendezheti az Ant-Mant, a forgatókönyvért pedig Adam McKay felel.
  • O'Shea Jackson Jr., Ice Cube fia szerepet kapott a Straight Outta Comptonban, mely a legendás N.W.A. tagjait mutatja be. Jackson szerepe igencsak testhezálló, ugyanis édesapját alakítja majd.
  • Seth Rogen azt mondta, nem biztos, hogy elkészítik a Rossz szomszédság 2-t, legalábbis egy erőltetett folytatást semmiképp sem szeretnének.
  • Andrew Stanton a minap a Twitteren osztotta meg, hogy Gods of Mars, illetve Warlords of Mars lett volna a John Carter két folytatásának címe, és mindkettő sokkal nagyobb szabású lett volna a 2012-ben megbukott első résznél.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr536291699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása