Hírek röviden 06. 04.

Címkék: hírek röviden

2014.06.04. 13:21

  • Tim Roth fogja alakítani Alabama egykori kormányzóját, George Wallace-t a Selmában, aki megesküdött, hogy véget vet Martin Luther King Jr. felvonulásának, és bár katonái leverték a felvonulók első hullámát, ez akkora felháborodást váltott ki, hogy egyre többen csatlakoztak a menethez, így Lyndon B. Johnson elnök (Tom Wilkinson) végül engedélyezte, hogy az afroamerikaiak is szavazati jogot kapjanak.
  • Emily Bluntnak szánnak egy szerepet a Batman v Supermanben, melyben valószínűleg Gordon felügyelő is feltűnik majd.
  • Bár július 18-án került volna mozikba a Jupiter felemelkedése, a Warner eltolta 2015. február 6-ra a premiert, mert további utómunkálatokra van szükség a vizuális effektek miatt.
  • Scott Derrickson fogja rendezni, és valószínűleg írni is a Doctor Strange-t, melynek főszerepére állítólag Jared Leto az első számú kiszemelt.
  • Jordan Vogt-Robertsszel tárgyalnak, hogy rendezze meg a Metal Gear Solid játékadaptációt, mely egy nyugalmazott katonát mutat be, aki megpróbál megakadályozni egy terrortámadást.
  • Thanos A galaxis őrzői elején csupán hologramként tűnik majd fel, amivel a Csillagok háborúja és Palpatine szenátor előtt tisztelegnek az alkotók.
  • Ridley Scott producerként vesz részt egy egyelőre cím nélküli drámában, mely az NFL-játékosok fejsérüléseit mutatja be. Will Smith kapta dr. Bennet Omalu szerepét, aki 2002-ben elsőként diagnosztizált krónikus traumatikus enkefalopátiát egy játékosnál, ami egy memóriát érintő agyrázkódás, amely depressziót és korai elbutulást okozhat.
  • Állítólag Robert Pattinsont szemelték ki az Indiana Jones 5 főszerepére, és a stúdió hosszabb távon is számít rá.
  • Ron Perlman, Jeremy Irvine és Jonathan Rhys Meyers főszereplésével megkezdődött Roland Emmerich Stonewall című filmjének forgatása, mely azt a mozgalmat mutatja be, amely azokat a lázadásokat mutatja be, amelyek a meleg egyenjogúsági mozgalom kialakulásához vezettek.
  • A RADiUS mutatja be Amerikában az It Follows című thrillert, mely egy tizenéves lányról szól, aki egy furcsa szexuális élmény után látomásokat lát, és nem bír szabadulni a gondolattól, hogy valami követi őt.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr736270981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása