Hírek röviden 04.29.

Címkék: hírek röviden

2014.04.29. 13:51

  • 24,7 milliós nyitóhétvégével A csajok bosszúja állt az amerikai Box Office lista élére, maga mögé utasítva az Amerika kapitány: A tél katonáját. A Veszélyzóna 9,5 millióval csak az ötödik helyen kezdett, Az elnémultak című horror pedig csupán 3,8 milliót gyűjtött.
  • Johnny Knoxville lesz a Sick Day főszereplője, mely három barátról szól, akik évente összejönnek egy napra, hogy valóra váltsák a legőrültebb ötleteiket.
  • Martin Scorsese helyett Tomas Alfredson fogja rendezni a The Snowmant.
  • A hírek szerint Han Solónak kiemelten nagy szerepe lesz a Csillagok háborúja VII-ben. A filmmel kapcsolatos hír, hogy a napokban Carrie Fishert, Mark Hamillt és Harrison Fordot is látták Londonban, így alighanem mindhárman a forgatásra érkeztek.
  • A Warner az Igazság Ligája mellett további kilenc másik DC-s filmet is tervez. ha már Igazság Ligája: Aquaman szerepére állítólag Matt Damon az első számú kiszemelt. Mivel ezt a filmet is Zach Synder rendezi, felmerültek olyan hírek, hogy egyszerre forgatná le a Batman Vs. Supermannel.

NEz4O6JlmNEaCG_1_b.jpg

  • Eddie Redmayne kapta a The Danish Girl egyik főszerepét, mely Einar Wegener dán festő és felesége, Gerda igaz történetén alapul. Gerda egy alkalommal egy nőt szeretett volna lefesteni, melyhez férje állt modellt. A kép elképesztően népszerű lett, ami ahhoz vezetett, hogy Einar az egyik első olyan férfi lett, aki nővé operáltatta magát.
  • Roland Emmerich fogja rendezni a Maya Lord című történelmi drámát, mely Gonzalo Guerrero igaz történetén alapul, aki 1511-ben egy nagy vihar következtében társaival az Újvilágban sodródott partra. Egy maja törzs foglyaivá váltak, és mivel a szökésre nem volt esélyük, Guerrero megpróbált beilleszkedni közéjük és egyre magasabb pozícióba kerülni. Végül ő lett a katonai vezető és a törzsfőnök lányát vette feleségül.
  • A Fox jövőre elkészíti a Grease háromórás musicalváltozatát, melyet élő adásban közvetítenek Amerikában.
  • 2015. május 15-re tűzték ki Adam Sandler új vígjátéka, a Pixels premierjét.
  • A Tri-Star Pictures csapott le a The Yank című vígjátékban, melyben Will Ferrell egy biztosítási ügynököt alakít majd, akit Londonban csőbe húznak, és azon kapja magát, hogy a koronaékszereket kell elrabolnia.
  • Kevin Smith Anti-Claus címmel készít horrort a Krampuszról, akit a világ többi táján egy kicsit másképp ismernek, mint idehaza: ő az a gonosz lény, aki a karácsonyi ünnepek során megeszi a rossz gyerekeket.
  • Cary Fukunaga fogja írni és rendezni a The Black Countot, mely Thomas-Alexandre Dumas, a híres író, Alexandre Dumas apjának történetét mutatja be. Thomas-Alexander egy francia nemes és egy afrikai rabszolgalány gyermekeként látta meg a napvilágot, és tábornoki tisztséget ért el a seregben. Állítólag Napóleon egyik kedvenc katonája volt. Az ő kalandjai ihlették fia több művét is, például a Monte Cristo grófját és A három testőrt.
  • Bryan Singer azt állítja, Skarlátboszorkány nem szerepel az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr836098267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása