Hírek röviden 04.04.

Címkék: hírek röviden

2014.04.04. 13:34

  • Dan Trachtenberg fogja rendezni a Valenciamű thrillert, mely a Paramount kisköltségvetésű filmeket támogató programján belül valósul meg. A történet egy fiatal lányról szól, aki egy földalatti helyiségben ébred és egy ijesztő férfi azt mondja neki, hogy egy nukleáris fegyver elpusztította az embereket. A lány azonban így is reménykedik a szökésben.
  • Judy Greer szerepet kapott a Jurassic Worldben.
  • Quentin Tarantino április 24-én nyilvános felolvasóestet tart a The Hateful Eight forgatókönyvéből, melyen Christoph Waltz mellett valószínűleg Michael Madsen és Bruce Dern is részt vesznek. Úgy hírlik, hogy amennyiben pozitív visszajelzések érkeznek a közönségtől, QT talán mégis elkészíti a filmet.
  • John Leguizamo, Lynn Colins és James Belushi leszerződtek a The Man on Carrion Roadhoz, mely egy seriffről szól, aki összefog elődjével, hogy megállítsanak egy veszélyes drogbárót, aki a város lakosságát terrorizálja.
  • Bár a forgatás során Pete Ploszekkel és Danny Woodburnnel vették fel motion-capture technológiával Leonardo és Szecska mester jeleneteit a Teenage Mutant Ninja Turtleshöz, a karakterek hangját végül Johnny Knoxville és Tony Shalhoub szolgáltatják majd.
  • Holly Hunter és Callan Mulvey leszerződtek a Batman Vs. Supermanhez.
  • A Marvel egészen 2028-ig tervez előre. Spin-offot kaphatnak többek között A galaxis őrzői és a Bosszúállók: Ultron kora karakterei, melyek közül egy Skarlát boszorkány-Higanyszál és egy Skarlát boszorkány-Vízió filmre is jó esély van.
  • Will Ferrell írt alá a Match Makermű teniszes vígjáték egyik főszerepére, mely a legendás 1973-as Bobby Riggs-Billie Jean King teniszmeccset mutatja be, melyet "A nemek harca" néven is emlegettek, és közel 50 millió tévénéző kísérte figyelemmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr795913885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása