Hírek röviden 04.03.

Címkék: hírek röviden

2014.04.03. 15:36

  • Az MTV megkezdte a Sikoly sorozat szereplőválogatásait, és a történetről is kiderült, hogy egy Audrey nevű tinédzserről és barátairól fog szólni, akiknek élete a feje tetejére áll, miután egy YouTube-videó miatt gyilkosság történik a városban és felszínre kerül annak sötét múltja.
  • Jesse Plemons aláírt a Black Masshez, amiből valószínűleg az következik, hogy a Csillagok háborúja VII-ben nem lesz benne, ugyanis a két film forgatási dátuma ütné egymást.
  • Zac Efron lesz a The Associate főszereplője, melyet már 2008-ban is szeretett volna elkészíteni Tony Scott, akkor még Shia LaBeouffal a főszerepben. A történet egy friss jogi diplomásról szól, akit néhány bűnöző megzsarol, így kénytelen elvállalni egy állást egy nagy jogi cégnél, hogy kémkedjen utánuk egy több milliárd dolláros ügy során.
  • Emily Blunttal tárgyalnak a Sicario című thriller egyik főszerepére, mely egy rendőrről szól, aki két zsoldossal együtt egy mexikói drogbáró nyomába ered.
  • Valóban újraforgatják a Teenage Mutant Ninja Turtles egyes jeleneteit, de a premierdátumra ez nem lesz hatással.
  • 2015. április 17-én kerül az amerikai mozikba A pláza ásza 2.
  • Amy Adams kapta a Story of Your Life egyik főszerepét, melyben egy nyelvészt fog játszani, akit a katonaság fogad fel, hogy kommunikáljon a Földre érkező idegen fajjal.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr815896963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása