Hírek röviden 03.28.

Címkék: hírek röviden

2014.03.28. 14:12

  • A Sundance és a Berlini Filmfesztivál után július 11-én Amerikában is mozikba kerül Richard Linklater Boyhood című filmje, mely egy család, azon belül is elsősorban egy testvérpár kapcsolatát kíséri végig 12 éven keresztül.
  • Egyes értesülések szerint a Dexter című sorozat főszereplője, Michael C. Hall a kiszemelt a Netflix Daredevil sorozatának címszerepére.
  • A Magnet fogja forgalmazni Amerikában a Trónok harcából ismerős színésznő, Rose Leslie Honeymoon című filmjét, mely egy fiatal házaspárról szól, akik egy félreeső tó mellett szeretnék eltölteni nászútjukat. Paul azonban hamarosan észreveszi, hogy Bea éjszakánként alva jár. mivel felesége egyre ridegebbé és veszélyesebbé válik, Paul rájön, hogy itt valami komolyabb dologról van szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr725883215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása