Hírek röviden 03.12.

Címkék: hírek röviden

2014.03.12. 16:44

  • Anthony és Joe Russo rendezők már dolgoznak az Amerika kapitány 3 történetén Christopher Marcus és Stephen McFeely forgatókönyvírókkal karöltve. További hír, hogy a második rész egyik extra jelenetét Joss Whedon rendezte.

NEOfDrMNxLGCSV_1_b.jpg

  • Scarlett Johansson szerint a Bosszúállók 2 forgatókönyvén érezhető egyfajta természetes fejlődés az első részhez képest, ugyanakkor hangvételében hasonló lesz hozzá.
  • Jamie Foxx és Kevin Hart közösen készítik el a The Black Phantom című vígjátékot, mely két rivális bérgyilkosról szól, akik kénytelenek összefogni.
  • Karen Gillan elmondta, hogy két hónapot készült A galaxis őrzői nagy női harcjelenetére, melyben karaktere, Nebula Zoe Saldana Gamorájával csap össze.
  • Amerikában máris 3,9 millió darab talált gazdára Az éhezők viadala: Futótűz DVD-kből és BD-kből.
  • Jason Sudeikis lehet a Fletch reboot főszereplője, mely részben a Chevy Chase filmek, részben pedig az eredeti Gregory McDonald regényeken alapul.

NEySMc5j97xOBE_2_b.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr575857337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása