Hírek röviden 02.19.

Címkék: hírek röviden

2014.02.19. 15:36

  • Donal Logue beszélt a Gotham sorozatról, és elmondta, hogy a karakterek megteremtéséhez nem veszik alapul a rajzfilmsorozatban vagy a filmekben látott figurákat, hanem maguk alakítják ki őket. Szerinte mindenki elégedett lesz a végeredménnyel, mert az alkotók és a színészek is értik a dolgukat.
  • Ice Cube és Kevin Hart is visszatérnek a Pofázunk és végünk (Ride Along) 2. részében, melynek forgatása már júniusban meg is kezdődik. A filmet Tim Story rendezi majd Phil Hay és Matt Manfredi forgatókönyvéből.
  • Dél-Afrika, Olaszország és az Egyesült Királyság mellett Szöulban is forgat majd a Bosszúállók 2 stábja.
  • A hírek szerint Jack Reynor szerepet kapott a Csillagok háborúja VII-ben, melyhez a Pinewood Stúdióban már felépítették az Ezeréves sólymot. Szintén a stúdióhoz kapcsolódó hír, hogy állítólag már előre lefoglalták az Indiana Jones 5-höz, igaz, konkrét időpontot még nem neveztek meg a forgatáshoz.
  • Haley Joel Osment szerepet kapott a Törtetők filmben.
  • Norman Reedus és Robert Kirkman közösen készítik el az Air című sci-fi-thrillert, melynek főszerepére Djimon Hounsou-t szerezték meg. A történet egy nukleáris katasztrófa után játszódik, amikor csupán egyetlen földalatti épület maradt lakható. A személyzet egy része mély mesterséges alvásban van, és két dolgozó gondoskodik róluk, akiknek emellett vigyázniuk kell az épületre és ügyelniük rá, hogy ne őrüljenek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr55822537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása