Hírek röviden 02.18.

Címkék: hírek röviden

2014.02.18. 13:57

  • Hiába volt négy új premier is Amerikában, A Lego-kaland újabb 50 milliót gyűjtve könnyedén őrizte meg elsőségét a Box Office listán. A legjobban 25,6 millióval az About Last Night kezdett, mely ezzel máris visszahozta a gyártási költsége több mint dupláját. A Robotzsaru 21,7 millióval a harmadik helyen nyitott, a Végtelen szerelem pedig 13,2 millióval az ötödik lett. Legrosszabbul a Téli mese járt, mely amellett, hogy a kritikusok lehúzták, a közönséget se hozta nagyon lázba, így csak 7,2 milliót gyűjtött, ami elég karcsú a 60 milliós gyártási költséghez képest.
  • James Cameron elmondta, hogy még mindig dolgozik az Avatar folytatások forgatókönyvein, és egy új programot is fejlesztenek a filmekhez. A három folytatásra összesen közel 1 milliárd dollárt fordít majd Cameron.
  • Kurt Russell elmondta, hogy áprilistól folytatják a Halálos iramban 7 forgatását, melyben a hírek szerint a színész csupán néhány percre tűnik fel, és inkább a 8. részhez vezetik fel a karakterét. Russell elmondta, hogy bár nagyon kedveli Sylvester Stallonét, a Halálos iramban franchise-t izgalmasabbnak tartja, ezért inkább Vin Dieseléknek mondott igent a The Expendables 3 helyett.
  • Steven Price (Gravitáció) fogja írni az Ant-Man zenéjét.
  • A National Geographic még el sem kezdte az Act of Valor sorozat forgatását, máris leállították azt, mert nem sikerült dűlőre jutniuk a készítőkkel. A csatorna azonban több másik szkriptelt sorozattal is megpróbálkozik.
  • A Sony Pictures Imageworksnél készül el az Angry Birds film, melynek premierje 2016. július 1-jén lesz.

NEbWOg6oD42Lef_1_b.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr615820844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása