Hírek röviden 02.05.

Címkék: hírek röviden

2014.02.05. 14:33

  • A Star Wars Rebels animációs sorozatot egy tévéfilm vezeti fel, mely valamikor nyáron debütál majd a Disney Channelen, de maga a sorozat a Disney XD-n lesz majd.
  • Seth Gordon írt alá az Uncharted rendezői posztjára, melyet egykor még David O. Russellnek szántak, ám akkor nem lett semmi a dologból.
  • Leonardo DiCaprio és Jonah Hill A Wall Street farkasa után ismét közös filmet készítenek, mely az 1996-os Olimpia idején játszódik, és egy biztonsági őr igaz történetét mutatja be, aki értesítette a rendőrséget, miután egy gyanús zöld táskát talált, melyben valóban egy bomba volt, ami aztán fel is robbant egy embert megölve és 111-et megsebezve. A férfit azonban így is hőssé kiáltották ki, egészen három nappal az eset utánig, amikor egy cikkből kiderült, hogy az FBI immár gyanúsítottként tekint rá, és a személyleírásnak is megfelel. A per végén ugyan kiderült, hogy ártatlan, de addigra már egy életre tönkretették a jó hírét.
  • Ken Watanabe után Matthew McConaughey írt alá Gus Van Sant Sea of Treesmű drámájához, mely két férfiről szól, akik egy Japán erdőben találkoznak, ahol mindketten öngyilkosok akartak lenni.
  • Kit Harington és Alicia Vikander kapták a Testament of Youth főszerepeit, mely Vera Brittain 1933-as emlékiratain alapul, melyben az I. világháborús élményeit írta meg.
  • Alexandra Daddario aláírt a San Andreashoz, melyben Dwayne Johnson helikopterpilótát alakít, aki lányát próbálja megtalálni egy nagy földrengés után.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr475800067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása