Hírek röviden 01.29.

Címkék: hírek röviden

2014.01.29. 14:12

  • Kiderült, hogy a Transformers: A kihalás kora négy évvel az előző rész történései után játszódik majd, és egy farmer áll a középpontjában, aki véletlenül aktiválja a cybertron technológiát.
  • A Marvel ugyan hivatalosan még nem adott zöld utat az Amerika kapitány 3-nak, de Anthony és Joe Russo rendezőkkel már megegyeztek, hogy ők vezényeljék majd le a folytatást is.

NEmC8YGVm03Bpt_1_b.jpg

  • Vin Diesel megköszönte rajongóinak, hogy a Riddick a legjobban fogyó DVD lett a megjelenésekor, és elmondta, hogy a Universal szeretné elkészíteni a 4. részt is.
  • Idén 75 éve, hogy bemutatták az Óz: A csodák csodáját, melyről a jeles évforduló apropóján az Oscar gálán is megemlékeznek majd.
  • Benedict Cumberbatch kapta a Blood Mountain egyik főszerepét, mely egy katonáról szól, aki ellenséges területen fogságba esik. Ezután kénytelen túszejtőjével, egy veszélyes terroristával tartani annak rejtekhelyére, de annak az esélye, hogy el is jussanak oda, gyakorlatilag kizárt.
  • Jason Reitman fogja rendezni a The Possibilitiest, melynek alapját az Utódok írója, Kaui Hart Hemming könyve adja, mely egy anyáról szól, aki fia elvesztését próbálja feldolgozni.
  • Rawson Marshall Thurber rendezheti a Choose Your Own Adventure-t, melynek alapját egy 180 részes könyvsorozat adja, de azt még nem tudni, mely történetek kerülnek bele a filmbe. A regények koncepcióját az adja, hogy az olvasók dönthetik el, mely úton haladjon tovább a főszereplő, amely vagy a sikerhez, vagy pedig a bukásához vezet. Ez persze felveti a kérdést, hogyan oldják ezt meg a filmvásznon, hiszen az kivitelezhetetlen, hogy minden néző maga döntse el, mi történjen a főhőssel.

  • Itt található A Grand Budapest Hotel (The Grand Budapest Hotel) vírusmarketinges oldala
  • A The Hollywood Report értesülései szerint Chris Pine szerepet kapott David Gordon Green (A bébisintér, Király!, Ananász expressz) The Line című thrillerjében, melynek forgatókönyvét Sang Kyu Kim (The Walking Dead) írta. A produkcióban Pine egy olyan ügynököt alakíthat, aki elveszti a családját és egy árva fiúval kényszerül menekülni, akinek a családját megölte egy drogkartell. 
  • Chris Colfer ("Glee") és Ron Perlman (Hellboy) szinkronizálni fog a RoboDog című 3D-s animációs filmben, ami Henry F. Anderson III (Gnómeó és Júlia 3D) rendezésében fog elkészülni.
  • Justin Lin (Halálos iramban), Michael Sugar, Bard Dorros és Tariq Merhab producerkedésével készülhet el a Fox élőszereplős családi kalandfilmje, a Toymageddon.
  • Vin Diesel facebook oldalán beszélt arról, hogy a Universal szeretné elkészíteni a Riddick folytatását.
  • Josh Gad twitteren osztotta meg a világgal, hogy kamu a hír, miszerint ő kapta Lény (The Thing aka Ben Grimm) szerepét a Fantasztikus négyes (Fantastic Four) újrában.
    Reed Richards és Sue Storm szerepére pedig Miles Teller, Kit Harington, Richard Madden, Kate Mara valamint Saoirse Ronan esélyes.

NELNvyMDcZlWPT_1_b.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr925788361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása