Hírek röviden 01.23.

Címkék: hírek röviden

2014.01.23. 14:21

  • Gal Gadot elmondta, hogy számára májusban kezdődik a Batman Vs. Superman forgatása, illetve ezen kívül további két filmre van szerződése.

NE1siJ8mdjed38_2_b.jpg

  • Bár már csak hetek voltak hátra a Stretch premierjéig, a Universal határozatlan időre kivette a programstruktúrájából a filmet, ugyanis soknak találták a pénzt, amit a reklámozására kellett volna fordítaniuk.
  • Stephen Amell reagált Az Igazság Ligájával kapcsolatos pletykákra, melyek során tegnap tévesen idézték őt, és ma egy közleményt adott ki, melyben leírja, hogy hivatalosan a stúdió részéről nem keresték meg őt a zöld íjász szerepével.
  • Kiderült, hogy Jonah Hill "mindössze" 60 ezer dollárt kapott A Wall Street farkasáért, de mint mondta, akár fizetni is hajlandó lett volna azért, hogy Martin Scorsesével dolgozhasson együtt.
  • Carrie Fisher megerősítette, hogy márciusban vagy áprilisban kezd el dolgozni a Csillagok háborúja VII. részén Mark Hamillel és Harrison Forddal egyetemben, és reménykedik benne, hogy ismét Leia hercegnő legendás frizuráját viselheti.
  • Amerikában 31-től ismét mozikba kerül a Jégvarázs, méghozzá egy különleges "együtt éneklős" verzióban, vagyis az összes dalszöveg feliratozva lesz, ahogy a karaoke során szokott, így aki szeretne, együtt énekelhet a szereplőkkel.
  • Rosario Dawson visszatér a Shop Stop 3-ban Becky szerepében. A forgatás májusban kezdődik.
  • A Lionsgate valamikor nyáron mutatja be a Bill Hader és Kristen Wiig főszereplésével készült The Skeleton Twinst, mely két testvérről szól, akik kényszerből találkoznak ismét hosszú évek után.
  • Daniel Radcliffe kapta a Brooklyn Bridge főszerepét, és egy fiatal mérnököt fog alakítanak, akit megbíznak a Brooklyn híd munkálatainak befejezésével. A férfi azonban hamarosan teljesen a munka megszállottjává válik, ami egészségét és családját is veszélyezteti.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr695778275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása