Hírek röviden 01.22.

Címkék: hírek röviden

2014.01.22. 13:51

  • Trent Renzor és Atticus Ross fogja szerezni David Fincher Gone Girljének zenéjét.
  • Quentin Tarantino igen rossz néven vette, hogy bár mindössze hat embernek mutatta meg a The Hateful Eight forgatókönyvét, az mégis kiszivárgott, ezért úgy döntött, jegeli a projektet és inkább egy másikba vág bele.
  • Sacha Baron Cohen kapta az Alíz Csodaországban 2 gonoszának szerepét.
  • Aaron Paul és Liam Neeson neve is felmerült a meglehetősen hányatott sorsú A setét torony kapcsán.

NENr3V3CeM4vQT_2_b.jpg

  • Elkészült A fantasztikus négyes reboot forgatókönyve, így gőzerővel megindulnak a szereplőválogatások.
  • Josh Holloway elmondta, hogy bár nem keresték őt meg Aquaman szerepével, szívesen elvállalná, amennyiben beleférne az idejébe az Intelligence című sorozat mellett. Az első évad forgatásával már végeztek, de amennyiben a csatorna berendeli a másodikat, a színész időbeosztása elég kötötté válik, és mivel a szuperhősös produkcióknál több filmre szóló szerződéseket kötnek, így nem biztos, hogy beleférne az idejébe.
  • Lorenzo Di Bonaventura producer szerint a Transformers: A kihalás kora nagyon is kapcsolódni fog az előző három részhez, így inkább egy folytatásfilm lesz és nem reboot.
  • Bruce Willis kapta a Vice című akció-thriller egyik főszerepét, melynek története a jövőben játszódik, ahol az emberek androidok segítségével megélhetik a vágyaikat, ám a dolgok rosszra fordulnak, amikor az egyik android öntudatra ébred és a szervezet ellen fordul.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr875774990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása