Liesel különös fantáziájú, bátor lány – és szüksége is van kivételes képességeire. A II. világháború idején német nevelőszülőkhöz kerül (Geoffrey Rush, Emily Watson). Tőlük tanul meg olvasni, az ő segítségükkel nyílik ki számára egy egészen új világ. Éppen akkor, amikor a valódi világ egyre félelmetesebbé és veszélyesebbé válik számára.
A család egy zsidó kamasz fiút is rejteget: a kislány és Max együtt fedezik fel, milyen ereje van a szavaknak, és milyen fontos segítséget nyújthatnak a kitalált történetek. Segíthetnek olyankor is, amikor már semmi más nem segít.

A hatalmas könyvsikerből készült film izgalmas és megható történet, nagy színészekkel: a 2014-es filmes díjak egyik nagy esélyese.

A_konyvtolvaj_online_12_1.jpg

1496392_762719477088939_1553536503_o.jpg

Főszereplők: Geoffrey Rush, Sophie Nélisse, Emily Watson
Zene: John Williams. Operatőr: Florian Ballhaus.
Látvány: Simon Elliott. Írta: Markus Zusak, Michael Petroni.
Rendezte: Brian Percival

Mozibemutató: 2014. január 30.
Eredeti cím: The Book Thief
Színes, feliratos amerikai film
Műfaj: háborús / kaland / dráma
Gyártó: Twentieth Century Fox
Játékidő: 131 perc
Korhatár: 12

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr385684697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása