Hírek röviden 01.18.

Címkék: hírek röviden

2014.01.18. 13:40

  • Jaimie Alexander a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. sorozatban is feltűnik majd Lady Sifként, méghozzá a 15. részben. A hírek szerint Samuel L. Jackson és Cobie Smulders korábbi felbukkanásával ellentétben neki jóval komolyabb szerepe lesz az epizód történetében.
  • Egyes hírek szerint Joe Johnston rendezheti a Boba Fett spin-offot, melyben elképzelhető, hogy egy új karaktert és új páncélt is mutatnak be. Kathleen Kennedy némileg ehhez kapcsolódóan elmondta, hogy a tervezett spon-offok nem fognak kapcsolódni a készülő új trilóigához.
  • A Batman Vs. Superman premierje 2016. májusára tolódott, ugyanis Ben Affleck lábsérülést szenvedett, Zack Snyderék pedig úgy ítélték meg, hogy a komplex történet miatt egyébként is több időre volna szükségük a tökéletes képi világ megteremtéséhez.

3a5e5a85-6eee-44f3-8eb6-3b83ae195f96_batmansuperman1.jpg

  • Dennis Villeneuve rendezheti a Story of Your Life című sci-fi-thrillert, melyben egy idegen faj a Föld leigázására készül.
  • Oliver Stone tetszését nem nyerte el a Martin Luther King életrajzi film forgatókönyve, így kiszállt a projektből.
  • Sam Rockwell kapta a The Eel főszerepét, mely egy szökött fegyencről szól, akit megbíznak, hogy rabolja el egy nagy olajmágnás lányát.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr825769089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása