Hírek röviden 01.15.

Címkék: hírek röviden

2014.01.15. 13:56

  • Sam Worthington, Zoe Saldana és Stephen Lang is szerepelni fog az Avatar mindhárom folytatásában, melyeket egyszerre forgatnak le.

NEq5sKNTXRMkux_1_b.jpg

  • Michael Penával zajlanak tárgyalások az Ant-Man egyik szerepére. Michael Douglas pedig elárulta, hogy azért írt alá a filmhez, mert régóta szeretett volna egy marveles produkcióban részt venni, ráadásul ezt 13 éves fia is megnézheti.
  • A Fox kitűzött két új premierdátumot: Poltergeist reboot - 2015. február 13., A majmok bolygója 3 - 2016. július 29.
  • Mark Margolis helyett Nick Nolte veszi át Samyaza szerepét a Noéban, de a színész nem lesz látható a filmben, hiszen kizárólag hangszerepről van szó.
  • Scott Cooper előbb újraírja, majd meg is rendezi a Black Masst, melynek főszerepére egykor Johnny Deppet akarták megnyerni, ám ő májusban kiszállt a projektből, most azonban ismét megkezdődtek vele a tárgyalások.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr35759629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása