Hírek röviden 11.16.

Címkék: hírek röviden

2013.11.16. 13:41

  • Terrence Howard a Vasemberről beszélt, és elmondta, hogy azért került ki a folytatásokból, mert azt mondták neki, hogy nélküle is éppolyan sikeres lesz a film.
  • A Summit 2014. február 7-ről január 10-re hozta előre a Hercules: The Legend Begins premierjét.
  • Hugh Jackman elmondta, hogy csak akkor készül majd el a Wolverine 3, ha mindent megfelelőnek találnak hozzá.
  • Ismét lehet hallani az Aki bújt, aki nem 3 háza tájáról, amely imr Jeepers Creepers 3: Cathedral címen fut, a rendező pedig Victor Salva lesz.
  • Robert Patrick és madison Davenport csatlakoztak az Alkonyattól pirkadatig sorozat stábjához.
  • John Cusack után Famke Janssen, Sean Astin és Mischa Barton is aláírt a Kickbackmű thrillerhez, melyben egy nyomozó egy újságíró meggyilkolásának ügyén dolgozik.
  • Shawn Levy fogja rendezni a The City That Sailedet, a főszerepre pedig Will Smith írt alá. A történet Manhattanben játszódik, amely rejtélyes módon elsodródik az Atlanti-óceánon Amerikától.
  • Clive Owen és Jacki Weaver után Asa Butterfielddel tárgyalnak a King of the Kastle egyik szerepére, mely egy nőfaló férfiről szól, aki belekeveredik egy tinédzser zsarolási tervébe.
  • Egy poszter tanúsága szerint elképzelhető, hogy Ashton Kutcher és Mila Kunis lesznek a The Wonder Twins főszereplői, de vannak, kik szerint ez a poszter a Törtetők filmhez készült, amelyben Adrian Grenier Aquaman szerepében is feltűnik.

PHeWGzbk9IaOhm_1_l.jpg

NOÉ szinkronos előzetes

Címkék: előzetes noah

2013.11.14. 18:44

Az Oscar-díjas® Russell Crowe alakítja Noét, azt az embert, akit Isten nagy feladatra választott ki, mielőtt vízözön pusztította volna el a világot.

background_35.jpg

Hírek röviden 11.14.

Címkék: hírek röviden

2013.11.14. 15:23

  • Josh Brolin helyett Chris Pratté lehet a Jurassic World főszerepe, amennyiben sikerül helyet szorítania a forgatásnak a Városfejlesztési osztály felvételei között.
  • A Paramount 2015. december 25-re tűzte ki a Mission: Impossible 5 premierjét.
  • Emile Hirsch elmondása szerint a John Belushi életrajzi film elsősorban a komikus korai éveire fókuszál.
  • A Universal 2015. február 13-ra tette át A szürke ötven árnyalata premierdátumát.
  • Néhány új Sony premierdátum: Beware the Night - 2014. július 2., Sex Tape - 2014. augusztus 1., The Kitchen Sink - 2015. január 9.
  • Rupert Sanders fogja rendezni a Napoleon című életrajzi filmet.
  • Dwayne Johnson írt alá a Not Without Hope főszerepére, mely Nick Schuyler igaz történetét mutatja be, aki néhány barátjával horgásztúrára indult, ám csónakjuk felborult, és napokig kellett kihúzniuk a dermesztő hidegben, mire megérkezett a segítség.
  • Don Cheadle fogja rendezni a Kill the Trumpet Playert, mely a legendás zenész, Miles Davis életét mutatja be. Cheadle mellett Zoe Saldana és Ewan McGregor is feltűnnek a filmben.
  • Josh Schwartz és Stephanie Savage fogják írni az élőszereplős Monster High film forgatókönyvét.

Noah trailer preview (frissítés)

Címkék: előzetes noah

2013.11.13. 18:20

Ha minden igaz, ma még érkezik a Russell Crowe főszereplésével készült Noé (Noah) előzetese is.

Noah_UK_Teaser_online.jpg

Divergent Trailer #2

Címkék: előzetes Divergent

2013.11.13. 17:47

Kijött A beavatott teljes hosszúságú előzetese.

1459950_406415469485183_1251829039_n.png

Az EW szállította az első hivatalos képeket A szürke ötven árnyalata két főszereplőjéről. Plusz új információ, hogy fél évvel később, azaz 2015. február 13-án kerül mozikba Sam Taylor-Wood erotikus filmje.

 

Mad és Kelly fiatal házasok. Életük fenekestül felfordul, mikor a szomszédságba új lakók költöznek… Országos bemutató: 2014. május 08.

Cameron Diaz mint Miss Hannigan

Címkék: Annie

2013.11.13. 15:58

Will Gluck rendezésében készül az Annie musicaladaptáció, melyben Jamie Foxx, Quvenzhané Wallis, Rose Byrne, Bobby Cannavale és Cameron Diaz kapott szerepet.

BY45Uy1CQAAC2QH.jpg large.jpg

Maleficent Teaser Trailer

Címkék: előzetes Maleficent

2013.11.13. 15:20

A tegnapi plakát után befutott a Grimm testvérek Csipkerózsikájának újragondolt változatán trailere.

1424500_700857753260519_1305623928_n_1.png

Hírek röviden 11.13.

Címkék: hírek röviden

2013.11.13. 14:56

  • A 20th Century Fox néhány új premierdátuma: Business Trip - október 24., The Secret Service - 2015. március 6., Susan Cooper - 2015. május 22., A fantasztikus négyes - 2015. június 19., Assassin's Creed - 2015. augusztus 7., A függetlenség napja 2 - 2016. július 1.
  • Drew Goddard csatlakozott íróként a Daredevil sorozathoz.
  • Egyes hírek szerint Terry O'Quinn az egyik legfőbb kiszemelt Lex Luthor szerepére a Batman Vs. Supermanhez. Kevin Smith egyébként már látta Batman új ruháját, ami vélhetően a klasszikus, filmben eddig még nem látott kék, szürke és sárga színeket tartalmazó öltözék lesz.
  • A Summit Entertainmenthez került a Hercules: The Legend Begins, amely nem összetévesztendő a Dwayne Johnson főszereplésével készült alkotással, ebben ugyanis Kellan Lutzé a címszerep.
  • Akiva Goldsman és Jeff Pinkner, A rejtély című sorozat producerei a Ghost alapján terveznek sorozatot készíteni, és a pilot forgatókönyvét is ők írják majd.

Manapság gyakran bukkan fel Tom Hardy (Eredet, Fékezhetetlen) neve, ha valamilyen kemény szerepre keresnek színészt. Így nem csoda, hogy Alan Taylor rendező őt szeretné az új Terminátor  főszerepére, azaz ő játszaná John Connort, aki az emberiség megmentője lesz, ha a kiborgok közbe nem szólnak. A hivatalos tárgyalások egyelőre nem kezdődtek meg, ezért nem tudni, a brit színész - akit egyébként egy másik produkcióban szívesen látnának Sir Elton John megszemélyesítőjeként - vállalná-e a szerepet,. Visszatért az a vélekedés is, hogy Arnold Schwarzenegger játszaná a Terminátort, miközben Arnie továbbra sem nyilatkozott ez ügyben.
(Terminator 5 - hazai bemutató: 2015. június)

tom-hardy-inception-paris-6.jpg

Hová tűnt szőkesége? - tehetjük a föl a kérdést a költő nyomán Dakota Johnson új fotóit látva, amelyeken a színésznő már barna. Melanie Griffth lánya minden bizonnyal A szürke ötven árnyalata nemrég megkapott főszerepe miatt váltott sötét hajszínre, hiszen az erotikus történet hősnője barna, a forgatás pedig alig három hét múlva kezdődik. A helyzet fokozódását jelzi, hogy Dakota és a férfi főszereplő, Jamie Dornan a minap találkoztak a regénytrilógia szerzőjével. E. L. Jamesszel, aki a film egyik producere is, ezért minden részletbe beleszólási joga van. Az írónő nagyon elégedett a színészválasztással, közös fotót is posztolt magukról a Twitteren.

dakota-johnson-1-600x450.jpg

Közben a hősnő, Anastasia Steele édesanyját játszó színésznőt is sikerült megtalálni. Jennifer Ehle alakítja, akit a Büszkeség és balítélet című tévésorozatban láthattunk Colin Firth oldalán, de szerepelt A király beszédében és Szabó István filmjében, A napfény ízében is.
(Fifty Shades of Grey - hazai bemutató: 2014. július)
 

Új plakátok Phil Lord és Chris Miller (21 Jump Street - A kopasz osztag) The Lego Movie-jához.

lego_movie_ver8_xxlg.jpg

Szeptember elején kezdődött meg a louisianai Shreveportban Gilles Paquet-Brenner vezényletével a Dark Places című adaptáció forgatása. A produkcióban, ami egy nőről szól, aki arra kényszerül, hogy újra átélje családja megölését, Charlize Theron, Chloe Moretz, Nicholas Hoult, Christina Hendricks, Corey Stoll, Tye Sheridan, Sterling Jerins és Shannon Kook-Chun kapott szerepet.

dark-places-charlize-theron.jpg

A hatalmas sikert elért A hobbit – Váratlan utazás folytatódik, a trilógia második felvonása pedig még több kalandot ígér. Miután Zsákos Bilbó (Freeman), Gandalf (McKellen), Thorin (Armitage) és a törpök sikeresen átkeltek a Ködhegységen (illetve alatta), úgy döntenek, hogy keletre, a Bakacsinerdő felé indulnak. Mielőtt a többiek bevetnék magukat a sűrűbe, Gandalf elbúcsúzik a csapattól, és másfelé veszi az irányt. Az erdőben rögvest óriáspókok támadnak a társaságra, majd erdőtündék ejtik fogságba őket, Bilbó kivételével, aki segít megszökni a többieknek, hogy együtt haladjanak tovább az emberek lakta Tóvárosba. Innen vezet a folyó a Magányos Hegyhez, ahol Bilbó megmutathatja, mit tud. Meg kell találnia a titkos ajtót, majd szembe kell néznie Smauggal, a rettenetes sárkánnyal. Eközben Gandalf sem rest, a Fehér Tanács felkeresése után elutazik Dol Guldurba, ahol megtudja, valójában ki az ott tanyázó Feketemágus. Bakacsinerdő tündéi pedig Thranduil király (Pace) és fia, Legolas (Bloom) vezetésével kénytelenek megütközni a Dol Guldurból özönlő ork sereggel...

pkt79aZ.jpg

Szereplők: Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage, Evangeline Lilly, Orlando Bloom, Cate Blanchett, Luke Evans, Lee Pace, Hugo Weaving

Rendező: Peter Jackson
Írta: Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens, Guillermo del Toro
Producer: Carolynne Cunningham, Peter Jackson, Fran Walsh, Zane Weiner

Társproducer: Philippa Boyens
Fényképezte: Andrew Lesnie
Zeneszerző: Howard Shore

Jegyzetek:

  • Evangeline tünde karaktere, Tauriel nem szerepelt Tolkien regényében, ő a forgatókönyvírók agyának szüleménye. „Ő a mi vöröskénk. Azért találtuk ki, hogy több női energiát hozzon a történetbe. Úgy gondoljuk, hogy abszolút beleillik a tolkieni felfogásba és világba.” – mesélte Philippa Boyens társforgatókönyvíró.
  • Orlando Bloom (36) két évvel idősebb, mint a filmben az édesapját alakító Lee Pace (34).
  • Thranduil szerepére Doug Jones (Pokolfajzat, A Faun labirintusa) is esélyes volt, Peter Jackson azonban végül Lee Pace mellett tette le a voksát, mert nagyon tetszett neki az alakítása Tarsem Singh Zuhanás (2006) című filmjében.
  • Christopher Lee (Szarumán) és Ian Holm (öreg Bilbó) jeleneteit a londoni Pinewood stúdióban rögzítették, mert egészségük miatt nem tudtak volna Új-Zélandra utazni.


Bemutató: 2013. december 12.
Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

süti beállítások módosítása