Hírek röviden 11.13.

Címkék: hírek röviden

2013.11.13. 14:56

  • A 20th Century Fox néhány új premierdátuma: Business Trip - október 24., The Secret Service - 2015. március 6., Susan Cooper - 2015. május 22., A fantasztikus négyes - 2015. június 19., Assassin's Creed - 2015. augusztus 7., A függetlenség napja 2 - 2016. július 1.
  • Drew Goddard csatlakozott íróként a Daredevil sorozathoz.
  • Egyes hírek szerint Terry O'Quinn az egyik legfőbb kiszemelt Lex Luthor szerepére a Batman Vs. Supermanhez. Kevin Smith egyébként már látta Batman új ruháját, ami vélhetően a klasszikus, filmben eddig még nem látott kék, szürke és sárga színeket tartalmazó öltözék lesz.
  • A Summit Entertainmenthez került a Hercules: The Legend Begins, amely nem összetévesztendő a Dwayne Johnson főszereplésével készült alkotással, ebben ugyanis Kellan Lutzé a címszerep.
  • Akiva Goldsman és Jeff Pinkner, A rejtély című sorozat producerei a Ghost alapján terveznek sorozatot készíteni, és a pilot forgatókönyvét is ők írják majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr825631538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása