Végre egy rendező, aki nem a folytatásra hajt. Vagy nem a sajátjára.
James Wan rendező mostanában fürdik a sikerben. A Fűrész-franchise alapítója először a Démonok között (The Conjuring, már a mozikban) című horrorral hódította meg és rémisztette halálra a világot, de közben egy másik ijesztgetős, természetfeletti thrillere, az Insidious – A gonosz háza (Insidious – Chapter 2, hazai bemutató: október 31.) is ijesztően nagy siker. Ő viszont ingerülten elutasítja, amikor a folytatásról kérdezgetik.
– Hülye szokás, hogy ha egy film sikeres, rögtön mindenki a folytatásról kérdez – fakadt ki nemrég a vérfagyasztó témáihoz képest többnyire mosolygós rendező. – És nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy most egészen más dolgom van. Bármilyen jól megy is a mozikban az Insidious – A gonosz háza, egy perc időm sincs azon agyalni, hogyan térhetne vissza ez a démon a meggyötört szülőkhöz, akiket Patrick Wilson és Rose Byrne alakítanak.
A nyilatkozat azonban úgy teljes, ha azt is eláruljuk, a rendező éppen egy folytatás miatt nem ér rá:
ugyanis ő készíti a Halálos iramban legújabb, immár hetedik részét. IC Press

1380273_698469510180603_923002989_n.jpg

Hírek röviden 10.05.

Címkék: hírek röviden

2013.10.05. 15:21

  • Saoirse Ronan ismét beszélt a Csillagok háborúja VII szereplőválogatásáról, és azt mondta, hogy a forgatókönyvet egyikük sem láthatta, csak egy lézerkardot kellett tartania.
  • Reese Witherspoon kapta a disneys Happily Ever After főszerepét, mely egy herceg és egy hercegnő házasságát mutatja be tíz évvel az esküvőjük után, amikor rájönnek, hogy kapcsolatuk már korántsem olyan meseszerű, és tenniük kell érte, ha azt akarják, hogy működjön.
  • Kathryn Hahn szerepet kapott a Tomorrowland című scif-iben, melyhez korábban George Clooney és Hugh Laurie is aláírt.
  • A RADiUS-TWC szerezte meg a Horns amerikai forgalmazási jogait, melynek főszerepét Daniel Radcliffe alakítja. Premier valamikor jövőre.
  • Danny Boyle fogja rendezni a Smash and Grabet, melynek alapjait egy dokumentumfilm képezi, amely a legjobb gyémánttolvajokon keresztül enged bepillantást nyerni a gyémántkereskedelem világába.

Új plakát Scott Cooper (Őrült szív) Out of the Furnace című filmjéhez, ami egy fegyencről szól, aki szabadulása után mindent megtesz, hogy bosszút álljon testvére gyilkosán, mindezt a '70-es évek filmjeinek stílusában.

out_of_the_furnace_ver2_xxlg.jpg

Kijött a Kenneth Branagh (Thor) rendezésében készült új Jack Ryan film előzetese.

Három plakát a Charlie Countryman című romantikus krimihez, melyben Shia LaBeouf egy olyan fiatalembert fog játszani, aki beleszeret egy európai gengszterfőnök barátnőjébe. Fredrik Bond filmjében LaBeouf mellett Evan Rachel Wood, Rupert Grint, Mads Mikkelsen, Vincent D'Onofrio, John Hurt, Melissa Leo és Til Schweiger kapott szerepet. Amerikai bemutató november 15-én.

charlie_countryman_ver3_xlg.jpg

Rio 2 poszterek

Címkék: poszter Rio 2

2013.10.05. 12:03

Az előzetes után két plakátot kaptunk a Rio című animációs film folytatásához.

57af0ac8-0485-4856-bad1-2288d5a5717f_rio-2-poster-2.jpg

Fényképezett promó képek David O. Russell (Napos oldal, The Fighter - A harcos) American Hustle című összeesküvés elméletes drámájához, melyben Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Christian Bale, Jeremy Renner, Louis C.K., Michael Pena és Jack Jones látható főszerepben.

american_hustle_xxlg.jpg

Saving Mr. Banks stills

Címkék: Saving Mr. Banks

2013.10.05. 10:10

Tom Hanks (Walt Disney), Emma Thompson (P.L. Travers) valamint Jason Schwartzman és B.J. Novak látható a Saving Mr. Banks legújabb képkockáin.

PH6n8VGz3MW59d_1_l.jpg

Ender's Game IMAX poszter

Címkék: poszter Ender’s Game

2013.10.05. 10:08

IMAX plakát Gavin Hood (X-Men kezdetek: Farkas) Ender's Game (Végjáték) című sci-fijéhez.

Enders102FL.jpg

Fandral (Zachary Levi) és Volstagg (Ray Stevenson) a Thor: The Dark World legújabb karakter plakátjain.

1382032_576029332433273_210159898_n.jpg

1386006_576140715755468_1002958032_n.jpg

Hírek röviden 10.04.

Címkék: hírek röviden

2013.10.04. 19:28

  • Amerikában november 19-én jelenik meg DVD-n és BD-n a Családi üzelmek.
  • David Fincher ismét elkezdett foglalatoskodni a Black Hole-lal, melynek munkálatai akkor álltak le, amikor a két forgatókönyvíró, Roger Avary és Neil Gaiman kiszállt. most új írokat keresnek, és Brad Pitt Plan B nevű produkciós cége is beállt a projekt mögé.
  • Brad Pitt elmondta, hogy Marc Forster nem tér vissza a Zombiháború 2 rendezésére.
  • Anthony Mackie azt nyilatkozta, hogy Falcon nem csupán egy szárnysegéd lesz az Amerika kapitány: A tél katonájában, és ne várja azt senki, hogy a két karakter kapcsolata Batmanére és Robinéra fog hasonlítani.
  • Samuel L. Jackson megerősítette azt az értesülést, hogy Elizabeth Olsen fogja alakítani Skarlát boszorkányt a Bosszúállók 2-ben.
  • Pierce Brosnan kapta az I.T. főszerepét, mely egy könyvkiadó vezetőjéről szól, akinek életét egy számítástechnikai alkalmazott fenyegeti.
  • Liam Neeson és Joel Kinnaman főszereplésével megkezdődött a Run All Night forgatása.
  • David Yates fogja rendezni a Who Is Jake Ellis?mű képregényadaptációt, mely egy mről szól, akit sokan a legjobbnak tartanak szakmájában, de azt senki nem sejti, hogy ez egy Jake Ellis nevű médium segítségének köszönhető, aki mások számára gyakorlatilag láthatatlan. Csakhogy az egyik ügy rosszul sül el, és egyedül Ellis segíthet a bajba jutott kémen.

Hírek röviden 10.03.

Címkék: hírek röviden

2013.10.03. 16:30

  • Paul Giamatti elmondta, hogy karaktere, Rhino biztosan feltűnik majd A csodálatos Pókember 3-ban is, de azt nem tudja, a 4. résszel is ez lesz-e helyzet, habár több filmre szóló szerződése van. A harmadik résszel kapcsolatos hír, hogy a forgatókönyvet Roberto Orci, Alex Kurtzman és Jeff Pinkner közösen írja.
  • A Paramount és a Platinum Dunes közösen készíti az új Péntek 13 filmet, melyről még nem tudni, hogy folytatás vagy reboot lesz-e. most olyan hírek láttak napvilágot, hogy talált felvételes jellege lenne a mozinak, melyet 2018 előtt be kell mutatniuk, különben a franchise jogai visszakerülnek a Warnerhez.
  • A Universal 2015. június 26-ra tűzte ki a Ted 2 premierjét.
  • Hayley Atwell elmondta, hogy szívesen alakítani a sorozatban is ő Carter ügynököt.
  • 66 éves korában kedden elhunyt a népszerű író, Tom Clancy.
  • Harvey Weinstein elmondta, hogy szeretnék elkészíteni a Sikoly 5-öt, mellyel lezárnák a franchise történetét, a tévésorozat pedig egy új történetszálat indít majd el.
  • Simon Kinberget kérték fel A fantasztikus négyes reboot forgatókönyvének megírására.
  • Vincent D'Onofrio és Rodrigo Santoro szerepet kaptak a Pele című életrajzi filmben, melyben Diego Boneta alakítja a brazil futball legendát.
  • A jövő évtől kezdve egyesül a FilmDistrict és a Focus Features, így az FD filmjei is a Focus égisze alatt kerülnek majd bemutatásra.
  • John Hurwitz és Hayden Schlossberg egy új cím nélküli vígjátékon dolgozik, mely három apáról szól, akik mindent megtesznek azért, hogy megakadályozzák, hogy lányaik elveszítsék szüzességüket a szalagavatón.
  • Steven C. Miller fogja rendezni a Submerged című thrillert, mely néhány főiskolásról szól, akiket emberrablók támadnak meg. A forgatás még a hónapban kezdetét veszi.

Lady Gaga is kapott magyar plakátot.

frissítés Alexa Vega poszterével.

1378262_519452284807743_1920230809_n.jpg

Croodek_DVD_2D.jpg

I, Frankenstein banner

Címkék: poszter i frankenstein

2013.10.03. 12:13

Új promó kép Stuart Beattie I, Frankenstein című filmjéhez.

PHxdRT5OtOOTBF_1_l.jpg

süti beállítások módosítása