Hírek röviden 10.05.

Címkék: hírek röviden

2013.10.05. 15:21

  • Saoirse Ronan ismét beszélt a Csillagok háborúja VII szereplőválogatásáról, és azt mondta, hogy a forgatókönyvet egyikük sem láthatta, csak egy lézerkardot kellett tartania.
  • Reese Witherspoon kapta a disneys Happily Ever After főszerepét, mely egy herceg és egy hercegnő házasságát mutatja be tíz évvel az esküvőjük után, amikor rájönnek, hogy kapcsolatuk már korántsem olyan meseszerű, és tenniük kell érte, ha azt akarják, hogy működjön.
  • Kathryn Hahn szerepet kapott a Tomorrowland című scif-iben, melyhez korábban George Clooney és Hugh Laurie is aláírt.
  • A RADiUS-TWC szerezte meg a Horns amerikai forgalmazási jogait, melynek főszerepét Daniel Radcliffe alakítja. Premier valamikor jövőre.
  • Danny Boyle fogja rendezni a Smash and Grabet, melynek alapjait egy dokumentumfilm képezi, amely a legjobb gyémánttolvajokon keresztül enged bepillantást nyerni a gyémántkereskedelem világába.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr335552612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása