Enemy Teaser Trailer

Címkék: előzetes poszter Enemy

2013.09.21. 22:25

Denis Villeneuve (Fogságban) rendezésében, Jake Gyllenhaal, Isabella Rossellini, Melanie Laurent és Sarah Gadon főszereplésével készült el az Enemy című dráma, melyben Gyllenhaal kettős szerepben fog feltűnni. A történet főhőse ugyanis egy történelemtanár, aki kikölcsönöz egy filmet, melynek főszereplője az ő szakasztott mása.

enemy-poster.jpg

Oldboy poszter #3

Címkék: poszter Oldboy

2013.09.21. 22:16

A tovább mögött látható a Spike Lee (Miracle at St. Anna) rendezte Oldboy-remake legújabb plakátja.

1239529_564638640250144_559761655_n.png

Hírek röviden 09.21.

Címkék: hírek röviden

2013.09.21. 14:24

  • Michael B. Jordannel készítettek néhány próbafelvételt a Csillagok háborúja VII-hez, és természetesen máris szárnyra kaptak azok a vélekedések, hogy esetleg Lando Calrissian fiát fogja játszani. Emellett említést érdemel az is, hogy J.J. Abrams egy friss interjúban azt mondta, hogy a film abszolút hű lesz a korábbiakhoz és nagyon érzelemgazdag is lesz.
  • A Universal 2014. december 19-ről 2015. július 10-re tette át a Gruból ismert Minyonok saját filmjét.
  • Kristin Chenoweth szerepet kapott a The Boy Next Door című thrillerben, melyben Jennifer Lopezt is láthatjuk.
  • Quentin Tarantino lesz Roger Corman a The Man with Kaleidoscope Eyesban, mely a híres B-filmes rendezőt mutatja be, elsősorban Az utazás című LSD-s mozira fókuszálva, melyet Dennis Hopperrel és Jack Nicholsonnal készített.
  • Jövőre különválnak a Disney és Jerry Bruckheimer útjai, mert mindketten más dolgokra akarnak fókuszálni. A stúdió elsősorban a Marvel filmekre helyezi a hangsúlyt, Bruckheimer pedig érettebb mozikat szeretne készíteni.
  • Neil Marshall fogja rendezni a 2010-es norvég horror, A trollvadász remake-jét. A forgatás valamikor jövőre kezdődik.
  • Zachary Quinto, Natalie Dormer, Stephen Graham és Adelaide Clemens is leszerződtek a The Girl Who Invented Kissing című romantikus filmhez, mely egy testvérpárról szól, akik ugyanabba a titokzatos lányba szeretnek bele.
  • Hailee Steinfeld és Vince Vaughn lesznek a Term Life című képregény-adaptáció főszereplői, mely egy rablóról szól, akit a rendőrség, a maffia és néhány bérgyilkos is keres. Hogy gondoskodjon lánya jövőjéről, életbiztosítást köt a nevére, csakhogy ahhoz, hogy a pénzt megkapják, további 21 napig ki kell húzniuk valahogy.
  • A RADiUS-TWC-hez került Mike Myers első rendezése, a Supermensch: The Legend of Shep Gordon című dokumentumfilm, mely a legendás zenei producer életét mutatja be.

Hírek röviden 09.20.

Címkék: hírek röviden

2013.09.20. 21:54

  • IMAX-ben is mozikba kerül a Robotzsaru.
  • Saoirse Ronannel próbafelvételeket készítettek a Csillagok háborúja VII-hez, és egyes vélekedések szerint az egyik főgonosz karakterét szánják neki. Szintén a filmhez kapcsolódó hír, hogy a forgatás egy ideig a mexikói Las Crucesben is zajlik majd.
  • A Marvel Carter ügynökről is tervez készíteni egy sorozatot, melyben valószínűleg az Amerika kapitányhoz hasonlóan Hayley Atwell alakítaná a karaktert.
  • Matthew Federman és Stephen Scaia fogják írni a Ghost Recon videojáték-adaptáció forgatókönyvét, melynek producere Michael Bay lesz.
  • Bryan Cranston lesz a Dalton Trumbo forgatókönyvíróról szóló életrajzi film főszereplője, melyet Jay Roach rendez.
  • Adam Sandler kapta a The Cobblermű vígjáték főszerepét, melyben egy olyan cipészt fog alakítani, aki képes bekerülni annak az életébe, akinek megcsinálja a cipőjét.
  • Valamikor jövőre, Atlantában forgatják majd a Tupac életrajzi filmet.
  • Cate Blanchett a The Dinnermű drámával debütál rendezőként, mely két családról szól, akik együtt vacsoráznak egy amszterdami étteremben. Miután végigérnek a felszínes témákon, szóba kerülnek a gyerekek, és kiderül, hogy a két 15 éves fiú közösen követett el valamit, amiből végül rendőrségi ügy lett. Szép lassan mind a négyükről lehull az álarc, és kiderül, mi mindenre lennének képesek, hogy megmentsék a fiúkat.
  • A Lionsgate és az OddLot közösen fogja elkészíteni a Mortdecai-t, melynek főszerepére Johnny Depp írt alá.
  • Don Scardino helyett végül Theodore Melfi fogja rendezni az Öreg rókák, nem vén rókák remake-et.

Guy Ritchie (Spíler, Sherlock Holmes, Sherlock Holmes: Árnyjáték) rendezésében elkezdődött a The Man from U.N.C.L.E. című '60-as évekbeli tévésorozatból készülő filmes remake forgatása. A produkcióban Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Jared Harris, Hugh Grant és Luca Calvani kapott szerepet.

hr_The_Man_From_UNCLE_Set_3.jpg

Milyen messze mennél el, hogy megvédd a családodat? Keller Dover (Hugh Jackman) minden szülő rémálmával néz szembe, mikor 6 éves kislánya, Anna, barátnőjével együtt eltűnik.
A kétségbeesés óráiban teljesen eluralkodik a családon a pánik. Az egyetlen nyom egy rozzant lakókocsi, amit az utcájukban láttak parkolni. A nyomozást vezető detektív (Jake Gyllenhaal) letartóztatja a sofőrt, Alex Jonest (Paul Dano), de bizonyítékok hiányában mégis szabadon kell engednie.

Az őrjöngő apa tudva, hogy gyermeke élete forog kockán, és a rendőrség egyetlen nyomot követve nem bukkant a kislányokra, úgy dönt, nincs más esélye: kezébe veszi az irányítást, kerüljön bármibe. De vajon egy elszánt apa mire képes, hogy megvédje a számára legfontosabbat?

Az Oscar-díjra jelölt Felperzselt föld rendezője, a kanadai Denis Villeneuve egy felkavaró családi tragédiával sokkol legújabb thrillerében, ami erőteljes érzelmekkel ragadja el a nézőket. A főszerepekben: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Paul Dano, Viola Davis, Maria Bello, és Terrence Howard.

PRIS_B1_ONLINE.JPG

Szereplők: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Paul Dano, Terrence Howard, Melissa Leo,
Eredeti cím: Prisoners
Rendező: Denis Villeneuve
Forgatókönyv: Aaron Guzikowski
Viola Davis, Maria Bello
Bemutató dátum: 2013. október 10.
Műfaj: thriller
Előzetes korhatár-besorolás: 16 éven aluliak számára nem ajánlott
Hossz: 146’
Feliratos

Az Itt a vége (This is the End, hazai bemutató: október 17.) helyszíne egy házibuli  James Franco hollywoodi villájában. A bulira sajnos pont akkor kerül sor, amikor vége a világnak: így a sok összegyűlt híres vendég együtt nézhet szembe az utolsó ítélettel.

– Ha annyiszor kapnék tíz centet, ahányszor azt mondták vagy írták rólam, hogy minden filmben saját magamat játszom, már nem is kéne többet játszanom: megélnék életem végéig – magyarázza az alapötletet a film kitalálója és egyik főszereplője, Seth Rogen. – Úgyhogy most tényleg mindenki saját magát játssza. Így aztán a forgatás részben egy nagy buli volt a legjobb barátaimmal, Jonah Hill-lel, James Franco-val, Emma Watson-nal meg a többiekkel, részben csoportterápiaként is működöt: végre megmondhattuk a kendőzetlenül rossz véleményünket egymás filmjeiről és szerepeiről. És filmre is vettük… hogy később ne lehessen letagadni.

A saját magukat játszó sztárok ötlete nagyon bejött: a vad komédia elsöprő sikert aratott az Egyesült Államokban, több mint 100 millió dollár bevételt termelt a tengerentúlon – kár, hogy ha egy film a világvége idején játszódik: nehéz kitalálni hozzá a folytatást. IC Press

Itt_a_vege_online_16.jpg

Fury still

Címkék: Fury

2013.09.19. 20:25

A Columbia Pictures (Sony) 2014. november 14-én mutatja be David Ayer (End of Watch) Fury című háborús filmjét, melynek története a II. világháború vége felé játszódik, amikor egy amerikai tankcsapat felvette a harcot a náci katonákkal szemben. Főszerepben pedig Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Peña és Scott Eastwood lesz látható.

fury-brad-pitt-shia-labeouf-logan-lerman-michael-pena-jon-bernthal.jpg

Nyárutó (Labor Day) poszter

Címkék: poszter Labor Day

2013.09.19. 20:13

A Nyárutó című drámában Kate Winslet egy elhanyagolt családanyát alakít, aki befogad egy szökött gyilkost, akit Josh Brolin játszik.

737143_522051567888453_673397570_o.jpg

While Sif (Jaimie Alexander) és Jane Foster (Natalie Portman) látható a legújabb Thor: The Dark World posztereken.

523a50e362a07.jpg


1271280_10151860517084824_666158164_o.jpg

Ron Howard rendezésében készül az In the Heart of the Sea című dráma, melyben Chris Hemsworth, Tom Holland, Benjamin Walker és Cillian Murphy kapott szerepet. A film egy hajóflotta igaz történetét meséli el, akiknek hajóját tönkrezúzta egy ámbráscet, és 90 napig hánykolódtak a tengeren, míg végül néhány matrózt sikerült megmenteni közülük.

in-the-heart-of-the-sea-essex.jpg

Az Adéle élete – 1-2. fejezet két lány szerelméről szól, pikáns, explicit testiséggel fűszerezve. A 15 éves középiskolás Adéle tanár szeretne lenni, ám élete egyik pillanatról a másikra fenekestül felfordul, amikor találkozik Emmával, egy közeli főiskola kékhajú diáklányával. A két lány szenvedélyes viszonyba kezd egymással. Abdellatif Kechiche az Adéle élete – 1-2. fejezet első felében követi az eredeti képregény történetét, ám filmjébe szerzői társadalomkritikai gondolatait is beleszövi.

Az idén májusban a világ legrangosabb seregszemléjén, az A-kategóriás Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyszekciójában bemutatkozó Adéle élete – 1-2. fejezet elnyerte a fesztivál fődíját, az Arany Pálmát, emellett kiérdemelte a nemzetközi kritikusok FIPRESCI-díját is. A nagy visszhangot kiváltó alkotás főszerepét az itthon is jól ismert sztár, Léa Seydoux (Robin Hood, Mission: Impossible – Fantom protokoll, Becstelenk brigantyk, Éjfélkor Párizsban) játssza. Kechiche (Fekete Vénusz, A kuszkusz titka, A kitérés, Voltaire hibája) ezúttal egy népszerű képregényt vitt vászonra. Julie Maroh díjnyertes képregénye 2010-ben jelent meg Franciaországban, idén pedig az Egyesült Államokban, angol nyelven is kiadták.

994808_616381221746337_341276579_n.jpg

Hosszú előzetes Ruairi Robinson első mozifilmjéhez, melyben fél éves kutatómunka végén egy nyolctagú csapat elhagyni készül a Marsot, azonban az indulás előtt 19 órával felfedeznek egy baktériumot, ami megfertőzi az egyébként is kimerült asztronautákat.

A Pixar Halloweenkor mutatja be az amerikai ABC csatornán a legújabb 30 perces Toy Story rövidfilmet, ami a Toy Story of Terror címet kapta.

1380653_654814407896032_218327282_n.jpg

Zac Efron, Michael B. Jordan, Miles Teller, Imogen Poots, Mackenzie Davis és Jessica Lucas főszereplésével készült el az THAT AWKWARD MOMENT (korábban Are We Officially Dating?) című vígjáték, mely három barátról szól, akik megfogadják, hogy a lehető legtovább szinglik maradnak. A produkciót Tom Gormican saját forgatókönyve alapján készítette el. Amerikai premier 2014. január 31-én.

1174995_241541552660215_925750834_n.jpg

that-awkward-moment-zac-efron-miles-teller-michael-b-jordan.jpg

süti beállítások módosítása