Hírek röviden 09.21.

Címkék: hírek röviden

2013.09.21. 14:24

  • Michael B. Jordannel készítettek néhány próbafelvételt a Csillagok háborúja VII-hez, és természetesen máris szárnyra kaptak azok a vélekedések, hogy esetleg Lando Calrissian fiát fogja játszani. Emellett említést érdemel az is, hogy J.J. Abrams egy friss interjúban azt mondta, hogy a film abszolút hű lesz a korábbiakhoz és nagyon érzelemgazdag is lesz.
  • A Universal 2014. december 19-ről 2015. július 10-re tette át a Gruból ismert Minyonok saját filmjét.
  • Kristin Chenoweth szerepet kapott a The Boy Next Door című thrillerben, melyben Jennifer Lopezt is láthatjuk.
  • Quentin Tarantino lesz Roger Corman a The Man with Kaleidoscope Eyesban, mely a híres B-filmes rendezőt mutatja be, elsősorban Az utazás című LSD-s mozira fókuszálva, melyet Dennis Hopperrel és Jack Nicholsonnal készített.
  • Jövőre különválnak a Disney és Jerry Bruckheimer útjai, mert mindketten más dolgokra akarnak fókuszálni. A stúdió elsősorban a Marvel filmekre helyezi a hangsúlyt, Bruckheimer pedig érettebb mozikat szeretne készíteni.
  • Neil Marshall fogja rendezni a 2010-es norvég horror, A trollvadász remake-jét. A forgatás valamikor jövőre kezdődik.
  • Zachary Quinto, Natalie Dormer, Stephen Graham és Adelaide Clemens is leszerződtek a The Girl Who Invented Kissing című romantikus filmhez, mely egy testvérpárról szól, akik ugyanabba a titokzatos lányba szeretnek bele.
  • Hailee Steinfeld és Vince Vaughn lesznek a Term Life című képregény-adaptáció főszereplői, mely egy rablóról szól, akit a rendőrség, a maffia és néhány bérgyilkos is keres. Hogy gondoskodjon lánya jövőjéről, életbiztosítást köt a nevére, csakhogy ahhoz, hogy a pénzt megkapják, további 21 napig ki kell húzniuk valahogy.
  • A RADiUS-TWC-hez került Mike Myers első rendezése, a Supermensch: The Legend of Shep Gordon című dokumentumfilm, mely a legendás zenei producer életét mutatja be.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr915527387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása