Valahol a békés, bogaras Európában, valamikor a békeidőkben, a két világháború között működött egy elegáns hotel: a Grand Budapest. Vendégei átlagos arisztokraták, vénkisasszonyok és műkincstolvajok; alkalmazottai pedig a legjobbak a szakmájukban.
Gustave (Ralph Fiennes), a híres főportás itt barátkozott össze az egyszerű küldönccel, Zero Musztafával, akivel együtt keverednek bele az évszázad festményrablásába.
Miközben a felbecsülhetetlen értékű reneszánsz képet keresik, egy családi vagyon elvesztése vagy visszaszerzése is kockán forog: és a nyomozás meghökkentő fordulatai magukkal ragadják a hotel összes lakóját.

A Holdfény királyság Oscar-díjra jelölt rendezőjének abszurd, mesés humora egyre több rajongót vonz:
vagy 15 szupersztár játszik együtt ebben a különleges hangulatú, feledhetetlen komédiában!

A_Grand_Budapest_online_poster.jpg
Főszereplők: Ralph Fiennes, Saoirse Ronan, Edward Norton, Willem Dafoe, Jude Law, Owen Wilson, Bill Murray, Adrien Brody, Léa Seydoux, Jeff Goldblum, Jason Schwartzman, F. Murray Abraham, Tom Wilkinson, Harvy Keitel, Mathieu Amalric. Zene: Alexandre Desplat. Fényképezte. Robert D. Yeoman. Látvány: Adam Stockhausen. Nate Jones. Írta: Hugo Guinness, Wes Anderson. Rendezte: Wes Anderson

Mozibemutató: 2014. március 20.
Eredeti cím: The Grand Budapest Hotel
Színes amerikai film
Műfaj: vígjáték
Gyártó: Fox Searchlight
Játékidő:
Korhatár: 12E

THE GRAND BUDAPEST HOTEL - Meet the Cast of Characters

The Grand Budapest Hotel Trailer #2

grand_budapest_hotel_ver2_xxlg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr475700155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása