December 26-én érkezik Ben Stiller új romantikus és kalandos vígjátéka, a WALTER MITTY TITKOS ÉLETE (12), amelyről a Moviefanatic így nyilatkozott: „A Forrest Gump óta nem volt még ilyen magával ragadó film.” A főbb szerepekben Ben Stiller, Kristen Wiig, Sean Penn, Shirley MacLlaine, Kathryn Hahn és Adam Scott.  
Ha az álmaid nem válnak valóra, akkor vagy az álmokban van a hiba, vagy benned. Walter Mitty (Ben Stiller) például nem panaszkodhat, ha fantáziálásról van szó. Az ő fejében folyamatosan pereg egy film, amelynek ő a hőse. Civilben képszerkesztő, de fejben volt már szuperkém, szuperhős és szuperhősszerelmes is.
Egy nap azonban felbukkan az életében az igazi kaland. Egy elveszett negatív nyomában járva, mindennapjai kizökkennek a szokásos kerékvágásból: az ő fejében azonban még mindig másfajta izgalmak kergetik egymást.
 
A film korhatára: 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
A film szinkronos és eredeti nyelvű 2D formátumban tekinthető meg.

WalterMittyTitkosElete_12_online_800x1154.jpg

Walter_Mitty_FB_covers_2.jpg

Walter_Mitty_FB_covers_2_2.jpg

Walter_Mitty_FB_covers_2_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr895695407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása