Hírek röviden 12.12.

Címkék: hírek röviden

2013.12.12. 16:49

  • James McAvoy elmondta, hogy az X-Men: Apocalypse-ban is szerepelni fog.
  • Luke Evans nem ijedős és nem is babonás, így nem tart attól, hogy bármi gond lesz majd A holló reboot forgatásán, amit egyébként már nagyon vár.
  • Peter Jackson elmondta, hogy a Tintin: Prisoners of the Sun biztosan elkészül majd, de csak azután lát neki, hogy mindenféle munkával végzett A hobbit trilógián, így nem túl valószínű, hogy 2015-ben mozikba kerül a film, ahogy eredetileg tervezték.
  • Újraírják a Halálos iramban 7 forgatókönyvét, hogy a filmben is megfelelő módon elbúcsúzhassanak Paul Walkertől. A vele leforgatott jeleneteket mindenképp felhasználják majd.
  • 18-án érkezik a Dawn of the Planet of the Apes előzetese.
  • Jason Clarke-kal zajlanak tárgyalások John Connor szerepére a Terminator: Genesishez, ami felvet néhány kérdést, ugyanis a színész 44 éves, anyja pedig a film szerint 26 lesz, tehát elképzelhető, hogy a jövőből küldik őt vissza, hogy megmentse anyját, vagy flashbackeket láthatunk majd.
  • Robert Knepper kapta Antonius szerepét Az éhezők viadala: A kiválasztott 1-2. részében, melyeket egyszerre forgatnak majd. A dolog érdekessége, hogy a karakter nem is szerepel a könyvekben. Egyébként Snow egyik beosztottjáról van szó.
  • Samuel L. Jacksonnal ismét zajlanak tárgyalások a Tarzan kapcsán, melyhez már 2012-ben is le akarták őt igazolni, ám akkor nem kezdődött el a film forgatása. Amikor később újra elővették a projektet, Jamie Foxxnak ajánlották fel a háborús veterán szerepét, ám az újabb csúszás miatt ő is kiszállt. Egyelőre nem tudni, Jacksonnak ismét ezt a szerepet szánják-e.
  • Simon Pegg a monty Python oldalán tűnik fel az Absolutely Anythingben, mely egy élőszereplős és animációs részeket is tartalmazó vígjáték lesz. Pegg egy olyan tanárt alakít, aki földönkívülieknek köszönhetően szupererőkre tesz szert. Robin Williams a kutyáját fogja szinkronizálni.
  • Frank Grillo írt alá A bűn éjszakája 2 főszerepére.
  • A Lionsgate szerezte meg Dr. Reza Aslan Zealot: The Life and Times of Jesus of Nazareth megfilmesítési jogait, melyben a szerző elsősorban a kort és az akkori történéseket alapul véve mutatja be Jézus életét.
  • Jason Segel és Jesse Eisenberg leszerződtek a The End of the Tourhoz, mely David Foster Wallace író egyik dedikáló körútjának utolsó öt napját mutatja be.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr905688045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

numermetal 2013.12.13. 09:24:17

Januártól indul a Törvény nevében: redir.ec/atorvenyneveben nem tűnik rossznak, én ezt várom most. Érdekes a szereposztás, két nagyon különböző karakter.
süti beállítások módosítása