Végre megérkezett 2014 egyik legjobban várt filmje, A CSODÁLATOS PÓKEMBER 2. magyar előzetese.
A filmben ismét Andrew Garfield ölti magára a pókgúnyát, barátnőjét, Gwen Stacey-t a bájos Emma Stone alakítja. Pókember ezúttal még veszélyesebb és halálosabb ellenségekkel veszi fel a harcot, mint korábban. A határtalan erejű Electro (Jamie Foxx) mellett feltűnik több ellenfél is, akik sötét titkokat rejtegetnek.
A film tervezett hazai bemutatója: 2014. május 1.

A CSODÁLATOS PÓKEMBER 2.

A MOZIELŐZETES VILÁGPREMIERJE!
        

Azt mindig tudtuk, hogy hiába győz le a Pókember szinte mindenkit: a legnagyobb küzdelmet saját magával vívja. Peter Parker hétköznapi kötelességei és a pókember különleges felelősségtudata között örök háború folyik. De A csodálatos Pókember 2.-ben felbukkan még valaki, akivel meg kell vívnia…

Jó dolog póknak lenni! Peter Parker (Andrew Garfield) számára nincs nagyobb élmény, mint felhőkarcolók között lendülni, hősies tetteket végrehajtani és Gwennel (Emma Stone) bulizni. De a pókéletet nem adják ingyen. Csak ő védheti meg New Yorkot a városra leselkedő gonoszoktól. Amikor Electro (Jamie Foxx) színre lép, Peter olyan ellenféllel találja szemben magát, aki sokkal erősebb nála. Sőt, régi barátja, Harry Osborn (Dane DeHaan) is belekeveredik kettejük küzdelmébe. És ekkor rájön, hogy összes eddigi ellenfelét összeköti valami: az OsCorp.
A filmet Marc Webb rendezte, a producer Avi Arad és Matt Tolmach volt. A történet és a forgatókönyv Alex Kurtzman & Roberto Orci & Jeff Pinkner munkája, melyhez Stan Lee és Steve Ditko eredeti Marvel képregényét használták alapul.

1397232_551753948233853_2004541148_o.jpg

Még a szuperhősök sem tartják be az összes ígéretüket. Peter Parker (Andrew Garfield), aki vörös-kék pókruhájában üldözi a gonoszt a nagyvárosi utcákon megígérte szerelme haldokló apjának, hogy kerülni fogja a lányt (Emma Stone) – és így gondoskodik a biztonságáról.
Ám ez egyszer megszegi az ígéretét. Nem elég neki, hogy elkapjon minden bűnözőt, kevés a toronyházak fölötti, őrült tempójú száguldás és lendülés: Gwen nélkül már semmit sem ér az élete.
Lehet, hogy meg fogja bánni: egy új szupergonosz ellenfél, Electro (Jamie Foxx) felbukkanása ugyanis minden eddiginél nagyobb veszélybe sodorja – és a múltjából is újabb, tisztázatlan emlékek kísértik…

Az egyik legnépszerűbb, legszerethetőbb szuperhős újabb kalandja ismét vizuális orgia: fantasztikus tempójú,
hihetetlen hatású akciójelentek sora.

Főszereplők: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Paul Giamatti, Sally Field, Felicity Jones. Zene: Hans Zimmer Operatőr: Daniel Mindel. Látvány: Mark Friedberg Írta: Stan Lee, Steve Ditko, James Vanderbilt, Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner. Rendezte: Marc Webb

Mozibemutató: 2014. május
Eredeti cím: The Amazing Spider-Man 2.
Színes amerikai film
Műfaj: kaland / akció / fantasy
Gyártó: Sony Pictures
Játékidő:
Korhatár: 12E

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr15677549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása