Hírek röviden 11.28.

Címkék: hírek röviden

2013.11.28. 15:39

  • Amerikában december 10-én jelenik meg DVD-n és BD-n a Halálos iramban 6, melyen látható lesz egy jelenet a 7. részből is, amelyben SPOILER Dom és Tej egy temetésen vesznek részt.
  • A Universal kitűzött néhány új premierdátumot: Cyber - 2015. január 16., The Boy Next Door - 2015. január 23., Seventh Son - 2015. február 6., Warcraft - 2016. március 11., A múmia reboot - 2016. április 22.
  • Quantin Tarantino elmondta, hogy a következő filmje is western lesz, de nem a Django elszabadul folytatása.
  • Judd Apatow fogja rendezni az Amy Schumer főszereplésével készülő Train Wrecket, melynek története egy olyan nőről szól, akinek élete darabokban hever, és elhatározza, hogy összekapja magát.
  • Boaz Yakin Max címmel rendez családi kalandfilmet, melynek története egy tengerészgyalogos kutyájáról szól, akinek gazdája életét veszti, így a kutyát a férfi családja veszi magához, ahol összebarátkozik egykori gazdája 14 éves öccsével.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr65665799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása