Hírek röviden 11.22.

Címkék: hírek röviden

2013.11.22. 16:30

  • A Hammar Films elkészíti az 1957-es A förtelmes havasi ember remake-jét, melynek forgatókönyve már el is készült Matthew Read és Jon Croker jóvoltából.
  • Amy Pascal, a Sony elnöke elmondta, hogy szeretnék minél részletesebben bemutatni A csodálatos Pókember univerzumát, és több forgatókönyv is a rendelkezésükre áll már, amiből arra lehet következtetni, hogy esetleg spin-offokat is terveznek a filmek köré.
  • A Warner Bros. több címet is beregisztráltatott Az acélember 2-höz, és ezek alapján valószínűleg nem Batman Vs. Superman lesz a címe, hanem The Blackest Hour vagy Knight Falls.
  • A Warner 2015. május 15-re tűzte ki a Mad Max: Fury Road premierjét.
  • A Ringleader Studios vezetésével elkészül az Életerő sorozatváltozata, melynek alapját Colin Wilson 1976-os The Space Vampires című könyve képezi. 1985-ben film is készült belőle.
  • Colin Firth és Christopher McQuarrie rendező közös erővel készítik el a Three to Killt, mely egy üzletemberről szól, aki bérgyilkosok célpontjává válik, miután szemtanúja lesz egy gyilkosságnak.
  • Russell Crowe és Amanda Seyfield után Aaron Paul is aláírt a Fathers & Daughtershöz, mely egy fiatal nőről szól, aki megpróbál túllépni rossz gyerekkori emlékein.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr555649500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása