Amikor egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffalés az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a Hókirálynőt, és véget vessenek fagyos varázslatának.  Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal, és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak. Annának és Kristoffnakmágikus kalandokkal kísért útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól.

A 2010-es nagy kedvenc, az Aranyhaj – A nagy gubanc és a 2012-es Rontó Ralphután a Walt Disney AnimationStudios most a Jégbe zárvávallep meg minket, mely az eddigi legmerészebb vígjáték-kalandfilm tőlük a szélesvásznon.

A Jégbe zárvátChris Buck (Tarzan, Vigyázz, kész, szörf!) rendezte, a forgatókönyvet Jennifer Lee (Rontó Ralph) írta, a producer Peter Del Vecho (Micimackó, A hercegnő és a béka) volt. Zenéjét a Tony-díjas Robert Lopez (Mormon könyve, Avenue Q – A mi utcánk ) és KristenAnderson-Lopez (InTransit) szerezte. A Jégbe zárva Disney Digital 3D™-ben kerül a kiemelt mozikba.

 

Műfaj: színes, szinkronizált, amerikai animációs családi film
Eredeti cím: Frozen
Korhatár-besorolás: 6E
Magyarországi premier: 2013. december 05.
Eredeti hangok:    Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff
Rendező: Chris Buck, Jennifer Lee
Írta: Hans Christian Andersen története alapján
Producer: Peter Del Vecho, John Lasseter    
Zeneszerző: KristenAnderson-Lopez, Robert Lopez

Bemutató: 2013. december 05.

Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr375606856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása