Hírek röviden 11.08.

Címkék: hírek röviden

2013.11.08. 14:39

  • 2015. december 18-án kerül mozikba a Csillagok háborúja VII, melynek kapcsán J.J. Abrams elmondta, hogy a szoros határidők miatt kellett átvenniük Lawrence Kasdannel az írási teendőket
    Michael Arndttól, aki Abrams szerint egyébként remek munkát végzett.
  • Egyes értesülések szerint Nightwing feltűnik majd a Batman Vs. Supermanben.
  • A Marvel 2015-ben négy új sorozatot indít útjára a Netflixen, méghozzá a következő karakterekkel a középpontban: Daredevil, Luke Cage, Iron Fist és Jessica Jones.
  • Olga Kurylenko kapta Clive Tonge első rendezése, a Mara főszerepét, mely az alvási paralízist mutatja be valós és állítólagos adatok alapján.
  • Robert De Niro és Reese Witherspoon írtak alá a The Intern főszerepeire, mely egy divattanácsadó weboldal vezetőjéről szól, aki közeli kapcsolatba kerül sokkal idősebb gyakornokával.
  • A Sony Pictures Classics mutatja majd be Amerikában a Third Persont, melynek premierje a Torontói Filmfesztiválon volt. A film három különböző városban élő pár történetét mutatja be.
  • Otto Bathurst fogja rendezni a Midnight Deliveryt, mely egy apáról szól, aki annak érdekében, hogy megmentse lányát, beszáll a kábítószercsempészet világába. A főszerepben Kevin Costner, forgatókönyvet Neil Cross írta, a producer Guillermo del Toro lesz.
  • A Millenium Entertainment csapott le a The Civilianre, mely egy orvosról szól, akinek egy kém ellopja a személyazonosságát, és a doki csak úgy tisztázhatja nevét, ha végrehajtja a kém küldetését.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr1005620804

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: männliche geschenke 2019.01.13. 09:21:51

Schwinn Csepel kerékpár - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása