Hírek röviden 10.30.

Címkék: hírek röviden

2013.10.30. 14:48

  • Egyes értesülések szerint gyors ütemben elkezdték az Indiana Jones 5 előkészületeit, ugyanis az a stúdió terve, hogy egy olyan szerződést köt Harrison Forddal, melyben az Indy 5 mellet a Csillagok háborúja VII-hez is aláír, sőt, egyes források szerint ez már meg is történt.
  • Gerard Butler, Aaron Eckhart és Morgan Freeman is aláírtak a madás a Fehér Ház ellen 2. részéhez, mely a London Has Fallenmet viseli, és nem meglepő módon a brit fővárosban játszódik, ahová az angol miniszterelnök temetésére utazik az amerikai kormányfő, csakhogy a szertartás közben terroristák támadnak rájuk.
  • Miles Teller megerősítette, hogy tárgyalnak vele Reed Richards szerepére A fantasztikus négyes reboothoz, a gond csak az, hogy Teller áprilistól a Divergent 2. részét forgatja, így lehet, hogy ez már nem fog neki beleférni.
  • Sofia Boutella kapta a The Secret Service női gonoszának főszerepét. Samuel L. Jackson egy titkosügynököt alakít a filmben, aki unokaöccsét képezi ki.
  • Mark Bombach (Farkas) javít egy kicsit A szürke ötven árnyalata forgatókönyvén.
  • Dannis Lehane elkészíti a francia A Prophet remake-jét, mely egy olyan férfiről szól, aki a börtönben maffiavezérré válik.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr935606458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása