Holnap debütál a hazai mozikba a legújabb szórakoztató családi animációs film a DERÜLT ÉGBŐL FASÍRT 2. – A MÁSODIK FOGÁS (6).
Halfalvát elborította az égből hulló étel – és mert lakói torkig vannak már a sok égi fogással, takarítókat szerződtetnek. A cég hamar jóllakik a feladattal: beszélő kovászos uborkák, emberlekű eprek özönlötték el várost, és megjelenik egy hatalmas, sültkrumplilábú sajtpók is. A város (és a világ) megmentése ezúttal is a különc feltalálóra és még különösebb barátaira vár. Légy részese Te is az ínycsiklandozó kalandnak.
Az eredeti szinkronban a karaktereknek olyan színészek kölcsönzik a hangjukat, mint Neil Patrick Harris, Benjamin Bratt, James Caan, Anna Faris, Will Forte, Terry Crews és Bill Hader.

https://m.blog.hu/pr/premierfilmek/image//564091_708344772526410_370774808_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr865603270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása